Crisi al Reial Madrid. Florentino Pérez ha considerat que dues de les llegendes més grans del club blanc, com són Raúl González i Iker Casillas, són una "estafa". Així ho ha revelat El Confidencial, que ha publicat aquest dimarts una sèrie d'àudios de Florentino del 2006.

Raúl i Casillas tenen càrrecs al Madrid

En l'actualitat, Florentino és el president del Madrid i Raúl i Casillas ocupen càrrecs en l'entitat madridista. Raúl, màxim golejador històric del Madrid i qui més vegades ha vestit la samarreta blanca, és l'entrenador del Castilla. Ha estat vinculat més d'una vegada com a possible recanvi a la banqueta del primer equip; mentre que Casillas és adjunt al director general de la Fundació Reial Madrid.

Iker Casillas, Instagram

Casillas, en una imatge d'arxiu / @ikercasillas

"Casillas no és porter per al Madrid"

"Casillas no és porter per al Reial Madrid, què vols que et digui. No ho és, no ho ha estat mai, ha estat el gran error que hem tingut, el que passa és que l'adoren, l'estimen, parlen amb ell, el defensen tant... És una de les grans estafes, la segona és Raúl. Les dues grans estafes del Reial Madrid són primer Raúl i segon Casillas", va assegurar Florentino.

Són paraules duríssimes i que segur que tenen conseqüències i respostes per les parts implicades. En el moment d'aquesta declaració, el 2006, feia 12 temporades que Raúl era del Madrid i, a més, era el capità des de feia dos anys; i, Casillas sumava nou temporades com a madridista.

"Raúl està destrossant el Madrid"

"Raúl és dolent, creu que el Madrid és seu i utilitza tot el que hi ha al Madrid en benefici propi. Com que ja es considera acabat, diu: 'Abans que jo m'acabi, acabo amb el Madrid'. És un negatiu, està destrossant el Madrid, la moral dels jugadors, perquè diguin: 'És el Madrid el que està malament, no Raúl'. És terrible com de dolent que és el xaval. I jo, com que no puc amb aquest problema, perquè tinc molt a fer i havia de fer la fusió d'Abertis amb Autostrade i altres coses més; doncs mira, ja he estat sis anys, he estat feliç", va detallar Florentino. En aquell moment, l'empresari havia dimitit com a president del Madrid.

Florentino Pérez EuropaPress

Florentino Pérez, amb l'escut del Madrid / Europa Press

Florentino Pérez també va acusar el representant de Raúl, Ginés Carvajal, de la situació personal i familiar del davanter: "Molta culpa de Raúl també és Ginés, i després, Raúl té problemes a casa. Doncs si tens problemes a casa, divorcia't o separa't. Sembla que no té sort amb les ties". L'empresari revela que Raúl cobrava "2.000 milions de pessetes a l'any" i que "no ven res" perquè no era mediàtic. D'altra banda, Florentino confessa que Beckham i Ronaldo eren els que més cobraven, uns 30 milions d'euros a l'any cadascú "entre tot"; mentre que els seguia Zidane, amb 25 milions.

"Els jugadors són molt egoistes, no es pot comptar amb ells per a res i el que compti amb ells s'equivoca, et deixen tirat. Jo tinc un concepte dels jugadors horrible. Mira que he vist col·lectius, però mai n'he vist cap com els dels futbolistes".

Aquesta temporada han marxat dues peces clau en la història recent del Madrid com són Zinedine Zidane i Sergio Ramos. El francès va manifestar la seva disconformitat amb el tracte rebut, mentre que l'andalús no va renovar i és jugador del PSG.

 

Imatge principal: Florentino i Raúl / @RealMadrid