Qui passi pel Camp Nou aquest dilluns i dimarts veurà una frase que l'evocarà a un gran record. L'estadi blaugrana es tuneja abans de rebre el Manchester United en un partit definitiu a la Champions League en què es decideix un dels quatre semifinalistes.

I el club blaugrana ha pensat en el 20 de maig del 1992, el dia que el Barça va aixecar la seva primera Copa d'Europa. Amb Johan Cruyff a la banqueta blaugrana, només va necessitar una simple frase per esperonar els seus futbolistes abans d'un dels millors records europeus de la història culer.

"Salid y disfrutad", va dir Cruyff com a arenga abans de sortir a jugar la gran final a Wembley contra la Sampdoria iataliana. Una frase que va acabar passant a la història perquè el Barça va aixecar la tan desitjada Copa d'Europa per primera vegada. Aquelles paraules ara han arribat a la façana del Camp Nou abans de rebre el Manchester United i emocionar l'afició abans del decisiu duel de Champions.

Johan Cruyff Salid y disfrutad Camp Nou Bernat Aguilar

Bernat Aguilar

I aquell esperit guanyador es trasllada al Camp Nou en un partit clau per a la temporada del Barça. Amb la Lliga a tocar i la final de Copa assolida, l'objectiu que falta és continuar passant rondes a la Champions. Victòria per 0-1 al camp del Manchester United i ara toca la tornada aquest dimarts a les 21.00h al Camp Nou.