Joan Laporta no falla i es mostra clar. L'expresident vol tornar a ser el màxim dirigent del Barça i és per això que aquest dilluns ha presentat la seva precandidatura per a les eleccions del pròxim 24 de gener del 2021. Laporta ha deixat alguns titulars de quin és el seu projecte, la seva idea amb Messi i Xavi, la Masia, però també ha parlat sobre la independència i la selecció espanyola.

"Vull unir tot el barcelonisme"

Laporta ha insistit que "vol unir tot el barcelonisme" i que és moment "d'anar tots junts", però també ha deixat clar que no pensa renunciar als seus pensaments i a la seva ideologia, que és prou coneguda per tots.

Joan Laporta candidatura Sergi Alcazar

Joan Laporta a la presentació de la seva precandidatura / Sergi Alcàzar

En el torn de preguntes, ha estat qüestionat sobre les declaracions de Javier Tebas, president de la Lliga, en què va assegurar que els candidats del Barça haurien de deixar de banda la independència.

"Dins del Barça entra tothom"

"La voluntat és no entrar en polèmiques, però no renuncio al que penso. No deixaré de pensar el que penso. El Barça té la grandesa que podem estar defensant els drets de Catalunya i integrar tothom. És una de les grandeses del Barça. Dins del Barça entra tothom. El Barça sempre s'ha mogut al ritme que ha bategat el país. És obligació del president que tothom estigui bé al club, al Barça que proposo hi cap tothom", ha afirmat Laporta.

Joan Laporta Barca Sergi Alcazar

Laporta a Sant Pau / Sergi Alcàzar

També li han preguntat per les polèmiques afirmacions d'un altre precandidat sobre la selecció espanyola. Víctor Font va dir que hi podria haver un partit de la Roja al Camp Nou, cosa que va provocar que ho matisés l'endemà. Laporta ha defensat que l'Estadi "mai ha estat el millor lloc per fer-ho".

"Màxim respecte. Luis Rubiales és prou intel·ligent per saber on ha de jugar la selecció. No es reuneixen les millors condicions ara. És una decisió de Rubiales, que el Barça pot dir-hi la seva, però mai ha estat el millor lloc per fer-ho", ha assegurat.

 

Imatge principal: Joan Laporta a l'Hospital de Sant Pau / Sergi Alcàzar