"La Final Four de la Kings League del dia 26 de març es jugarà en el Spotify Camp Nou". Aquest ha estat l'espectacular anunci que han fet Joan Laporta, president del Barça, i Gerard Piqué, el de la Kings League, que a més ha afegit que s'obrirà l'estadi per complet, per la qual cosa podran entrar 90.000 persones. Les entrades, a més, es posen a la venda aquest mateix divendres, a les 9 de la nit, amb uns preus que oscil·laran entre els 10 i els 60 euros.

"Es jugaran 2 semifinals, el tercer i quart posat i la gran final en el Camp Nou, el diumenge 26 de març. Entre els partits es faran coses, tot i que encara no està decidit," ha afegit Piqué. A diferència de la resta de partits, els del Camp Nou seran sobre gespa natural, ja que no s'instal·larà res sobre l'entapissament del coliseu blaugrana.

Joan Laporta, encantat

Joan Laporta ha agraït l'interès de Gerard Piqué per voler fer partícip al Barça en una competició nova que ha aixecat tanta expectació i ha posat en relleu que la Kings League estigui enganxant als joves al món del futbol, ja que una de les grans preocupacions d'alguns clubs, i que justifica la promoció de la Superlliga, és que els joves continuïn enganxats al futbol, un fet que, a poc a poc, s'està perdent.

Entre rialles, això sí, Joan Laporta li ha dit a Gerard Piqué, "a veure què em fas ara", amb referència als actes de celebració que es duran a terme entre partit i partit. Piqué l'ha calmat dient que seran coses per als aficionats.

Un rumor confirmat

L'anunci arriba uns dies després que sorgís el rumor, després que Gerard Piqué avancés el dilluns que s'anava a anunciar una mica important referent al camp en el qual es jugarien les finals. S'hi va afegir la notícia, de Mundo Deportivo, que Piqué es reunia amb Joan Laporta, la qual cosa va fer créixer el rumor que el recinte seria el Camp Nou o, a les dolentes, el Johan Cruyff.

Cal recordar que el cap de setmana del 25-26 de març no hi ha partits de clubs, ja que hi ha aturada per enfrontaments de seleccions, el que ha afavorit que el Barça hagi accedit a cedir el Camp Nou. A més, just abans es jugarà un Barça-Madrid, per la qual cosa després de la Final Four de la Kings encara passaran 15 dies perquè el Barça torni a jugar al seu estadi.