Gerard Piqué, exfutbolista del Barça i actual president de la trencadora Kings League, s'ha reunit amb Joan Laporta durant el matí d'aquest dimarts per abordar la possibilitat de portar la seva incipient creació al Camp Nou. Així ho assegura Mundo Deportivo, que informa que el qui fou central hauria esmorzat juntament amb el màxim mandatari blaugrana en un reconegut restaurant de Barcelona per traslladar-li la seva proposta. Piqué voldria que les finals de la Kings League es disputin al feu culer i, tal com va avançar en directe a través de la plataforma Twitch aquest mateix dilluns, l'objectiu seria el cap de setmana del 25 i 26 de març.

25 i 26 de març, un cap de setmana lliure de competició lliguera

Aquests dies no es disputa la Lliga Santander per l'aturada de seleccions, així que el Camp Nou estaria lliure per a la celebració d'una competició que, si bé Javier Tebas catalogava com a "circ", a nivell de números a les xarxes socials està sent una autèntica bomba.

Els seus partits no es poden presenciar in situ, sinó que estan disponibles a través de la web oficial de Kings League, el seu compte de Twitter i, per descomptat, a través de la plataforma Twitch. D'aquesta manera, en cas de tirar endavant la proposta de Gerard Piqué, seria la primera entrega d'aquesta competició que estaria disponible pel públic de manera presencial. Paral·lelament, també és l'oportunitat perfecta per mesurar l'impacte real d'una competició que, en la seva darrera jornada, va tornar a assolir un rècord d'audiència absolut. Entre Twitch, Youtube i Tik Tok, l'audiència mitjana va ser de 654.000 visualitzadors, assolint un pic rècord d'1,37 milions d'espectadors en el moment de revelació del misteriós Joker.

Gerard Piqué al 'Kun' Agüero: "Les finals potser són en un lloc que t'és familiar"

Pot ser tal la transcendència de l'acord entre Laporta i Gerard Piqué, que el president de la competició no va ser capaç de deixar en un interrogant l'escenari de les finals. Piqué, que en directe li assegurava al 'Kun Agüero que "les finals potser són en un lloc que t'és familiar", deixava en l'aire el lloc de la seva disputa. No obstant això, segons més tard, revelava que "totes les aficions" podrien assistir a les finals i que podria tenir confirmació ja aquest dimarts.

Així doncs, i tal com confirma l'esmentada font, la confirmació hauria de córrer a càrrec de Joan Laporta i l'escenari seria el Camp Nou en qüestió de dos mesos. D'aquesta manera, la Kings League, que ja se celebrava a Barcelona perquè bona part dels seus integrants resideixen a la capital catalana i als seus voltants, es traslladarien al bressol del futbol de la ciutat i a un dels estadis més reconeguts, amb més història i amb més capacitat del planeta futbol.

Tot, després que el projecte de la Kings League nasqués fa poc més de tres mesos entre 12 dels streamers hispano-parlants més famosos del món. Definitivament, ha arribat per quedar-se.