Hi ha més d'una investigació oberta per l'Agència Tributària contra Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP). Segons El Español, Hisenda ha presentat una proposta de sanció milionària per tres expedients d'evasió fiscal: un sobre els ingressos del mateix Tebas, un altre sobre la seva dona (Marta Coiduras) i un altre per una empresa administrada per ell i anomenada Audiovisual New Age. Cada expedient incorpora multes d'entre un milió i un milió i mig d'euros. 

Segons el diari, a dia d'avui no se saben si els expedients aniran acompanyats d'un procés judicial paral·lel per delicte fiscal. La investigació a Audiovisual New Age, una societat que comercialitza els drets de televisió d'alguns clubs de Segona i Primera Divisió, va ser confirmada per Tebas a través d'un comunicat, on assegurava que existia "una discrepància amb Hisenda a l'hora d'entendre els pagaments dels deutes dels clubs que es trobaven en concurs de creditors". 

La informació també indica que Tebas va destapar fa dues setmanes la informació sobre els nombrosos expedients contra ell i el seu entorn en una reunió de la Comissió Delegada de la LFP. El president de la Lliga va insistir en la "persecució" que pateix per part d'Hisenda després de sortir en defensa dels clubs quan l'Administració va decidir sanejar els comptes del futbol professional en plena crisi econòmica. 

Tebas sempre s'ha posicionat a favor dels futbolistes en qualsevol de les múltiples investigacions per presumptes delictes fiscals en els últims anys. La setmana passada, sense anar més lluny, va sortir a defensar Cristiano Ronaldo. "En aquest país tenim la mania que amb una denúncia ja es creu que la persona, sigui Ronaldo o qui sigui, és culpable. Jo crec que és innocent, no hem de ser tan determinants, cal esperar per veure com acaben les coses. No penso criminalitzar al jugador ni a ningú", va assegurar el president de la Lliga sobre la denuncia de la Fiscalia al davanter del Madrid per defraudar presumptament 14,7 milions d'euros a Hisenda.