El Barça inicia la gira dels Estats Units amb la primera victòria de la pretemporada (0-6). Després del tebi debut contra l'Olot, al DRV PNK Stadium ha arribat la primera golejada contra l'Inter Miami. I la il·lusió ha tornat al barcelonisme.

Gols il·lusionants del Barça contra l'Inter Miami

Jugar bé i demostrar determinació i millora era l'objectiu del Barça. I s'ha aconseguit. El conjunt blaugrana, encara sense Xavi Hernández a la banqueta culer —per un problema amb el visat—, ha començat els seus partits en territori nord-americà amb una exhibició sense oposició.

Barca plantilla
Els titulars del Barça abans de l'inici del partit contra l'Inter Miami / Foto: EFE

Tots els jugadors disponibles excepte Arnau Tenas han disposat de minuts en l'estrena nord-americana. Però els protagonistes han estat els gols. El bon joc culer ha passat a convertir-se en una golejada.

Ben aviat, Pierre-Emerick Aubameyang ha obert la llauna amb una picadeta que ha sorprès tothom al minut 19. I poc després Raphinha ha arrodonit el seu debut amb un gol de volea. Però també ha estat el dia de tornar a veure somriure de veritat Ansu Fati, que just abans del descans ha fet el golàs del partit amb una nova volea letal.

I més gols de fantasia a Miami

Però això no ha estat tot. Si a la primera meitat el xou culer ha embadalit els aficionats que omplien el DRV PNK Stadium de Miami, a la segona part ha seguit l'espectacle. El Barça no ha mostrat cap problema important en defensa i ha continuat la seva letalitat de cara a porteria rival.

Pablo Gavi ha posat la pilota al fons de la xarxa després d'un córner d'estratègia executat a la perfecció al minut 55. I en dos minuts, en el 69 i en el 70, el Barça ha completat la golejada. Memphis Depay ha fet un moviment de maluc inversemblant en un futbolista per plantar-se sol davant del porter de l'Inter Miami i confirmar la maneta. I Ousmane Dembélé ha tancat la festa dels gols després d'una diagonal clàssica.

D'aquesta manera, amb sis gols i generant il·lusió, el Barça s'estrena en la gira dels Estats Units. Primera parada completada i ara tocarà jugar contra el Reial Madrid en el Clàssic de Las Vegas la propera matinada de diumenge. De moment, els gols i el bon futbol han protagonitzat el debut culer. I a la propera cita ja veurem tant Xavi Hernández dirigint el partit com Robert Lewandowski defensant la samarreta blaugrana.