Andrés Iniesta es mulla. El capità del Barça ha aprofitat un acte publicitari per posicionar-se sobre la figura del nou entrenador. Contra tot pronòstic, Iniesta ha trencat una llança a favor de Juan Carlos Unzué, mà dreta de Luis Enrique: "Unzué ho coneix tot molt bé, va estar amb nosaltres abans i ara. Segur que està preparat, il·lusionat i capacitat. És qüestió de veure què decideix el club".

Des que Luis Enrique va anunciar que deixava la banqueta del Camp Nou s'ha especulat amb el nom de diversos entrenadors. Tot i això, sembla ser que el futur de l'equip recaurà en un d'aquests dos homes: Juan Carlos Unzué o Ernesto Valverde. Per Iniesta, Valverde és "un grandíssim entrenador" i ha assenyalat que el futur tècnic blaugrana ha de reunir dos requisits: "Ha de tenir moltíssima paciència i moltíssima sort. El que decideixi la secretaria tècnica serà l'ideal". 

Una de les carpetes que té la secretaria tècnica sobre la taula és la de la renovació d'Iniesta. El capità acabarà contracte el 2018, amb 34 anys. La voluntat del club és renovar-lo però ja es parla del rol que tindrà quan decideixi penjar les botes. El jugador ha estat molt clar: "La meva intenció és retirar-me aquí però el que mai faré és estar per estar. Iniesta i el Barça no tindran mai cap problema".