Iker Casillas ha tornat a tenir un ensurt de salut dos anys després del dia que va patir un infart de miocardi. L'exporter del Reial Madrid va notar un fort dolor al pit i va haver d'anar a urgències, segons avança la revista Hola.

Un infart fa dos anys

Casillas va patir un infart el dia 1 de maig del 2019 durant un entrenament del Porto. Aleshores tenia 37 anys i encara estava en actiu en el món del futbol, però aquell episodi el va obligar a retirar-se al cap d'uns mesos. Casillas, que fa pocs dies va celebrar estar en plenes condicions després de dos anys del problema de cor, va patir un nou contratemps en l'última setmana.

Iker Casillas Instagram TUIT

Iker Casillas celebrant a Instagram els dos anys de l'infart / @IkerCasillas

Ara, però, ha hagut de tornar a l'hospital per uns problemes al cor. El nou episodi el va patir el passat dimecres dia 28 d'abril mentre estava jugant a pàdel amb els seus amics. Segons la mateixa informació, l'exporter va notar un fort dolor al pit i va notar que el cor se li accelerava de manera anormal.

Aquests símptomes van cridar ràpidament l'atenció de Casillas, que va anar pel seu propi peu i acompanyat d'un amic a l'Hospital Universitario Quirónsalud Madrid, a Pozuelo de Alarcón. Al centre mèdic se li van fer diferents proves que van descartar un nou infart. Ja a la matinada del dia 29, cap a una i mitja de nit, Casillas va ser donat d'alta i va marxar cap a casa seva.

Segons informa EuropaPress, aquest matí a primera hora ha tornat a ser vist deixant els seus fills a l'escola. Una nota positiva més de la bona recuperació de l'exporter del Reial Madrid.

Casillas torna a fer esport

El nou episodi de salut sembla superat, ja que aquest mateix matí Casillas ha compartit una fotografia abans d'anar a fer esport. "Bon dia! Avui és un bon moment per a això!", diu Casillas vestit amb roba d'esport.

Iker Casillas deporte TUIT

Iker Casillas vestit d'esport aquest dimecres / @IkerCasillas

Bones notícies i bones sensacions de Casillas. De mica en mica torna a la normalitat i aquest últim episodi de salut ha quedat en un ensurt. El positivisme també el mostra ell mateix perquè en alguna de les últimes publicacions que ha compartit a través de les xarxes socials l'ha acompanyat dels hashtags #vivehoymañanayaveremos i #extratime.

 

Imatge principal: Iker Casillas en una imatge d'arxiu / GTRES