La Queens League ja va agafant color i, a mesura que avança el temps cap al seu inici, es comencen a saber els primers detalls. La versió femenina de la Kings League començarà a disputar-se a partir del mes de maig, en paral·lel al segon split de la competició masculina. Així ho detallava Oriol Querol, CEO de Kosmos i de l'exitosa lliga de futbol 7 creada per Gerard Piqué, que, a més a més, confirmava que la nova Queens League es disputarà els dissabtes, mentre que la Kings League seguirà jugant-se els diumenges.

Altres detalls com els equips que hi participaran segueixen sent una incògnita, però entre la rumorologia que contempla l'aterrament de nous streamers al Cupra Arena, dos dels presidents de la Kings League ja han confirmat que el seu equip tindrà una versió femenina: Ibai Llanos i la mexicana Rivers.

Samy Rivera Rivers PIO FC Kings League
Samy Rivera, més coneguda amb el nom de Rivers, presidenta de PIO FC de la Kings League / Foto: @samyrivera

🏟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

👀 Ibai Llanos, Ronaldinho i Ricardinho: el còctel perfecte per sacsejar la Kings League

Ibai Llanos serà el president de Porcinas FC i Rivers de PIO FC

En el cas de l'streamer basc, confirmava aquest mateix dilluns mitjançant un tuit que naixerà la variant femenina del seu Porcinos FC per a la Queens League. En ell, exposava que "tindré el meu propi equip de futbol femení. Si alguna jugadora o exjugadora es vol unir al projecte de Porcinas FC i rebentar la lliga amb el millor equip que m'avisi. Entrenador o entrenadora que es vulgui unir al projecte també m'ajudaria."

Paral·lelament, Rivers també revelava que el seu PIO FC ocuparà un lloc a la lliga que està a prop de néixer i que, a més a més, la presència femenina al seu equip no es limitaria a les jugadores, sinó que també ho seria tot l'staff tècnic i la representació del club.

🌟 Els jugadors famosos de la Kings League: totes les estrelles que han participat fins ara

Ibai i Rivers, a la recerca consagrar-se i redimir-se, respectivament

La primera entrega d'aquesta Kings League segueix el seu curs i la classificació comença a prendre forma. No obstant això, precisament són els equips d'Ibai i Rivers que, des de dos vessants molt diferents, estan desmarcant-se de l'escamot. PIO FC, perquè encara no coneix la victòria tot i haver demostrat tenir arguments futbolístics per a haver-la aconseguit en alguna de les 5 jornades ja disputades.

Mentrestant, el cas dels d'Ibai és tot el contrari. Porcinos FC és un dels tres equips que encapçala la Kings League i, amb 4 victòries a l'esquena, comença a desmarcar-se al capdamunt de la classificació juntament amb Saiyans FC i Kunisports.

  EQUIPS PG PP GF GC
1 Saiyans FC 4 1 12 5
2 Porcinos FC 4 1 18 12
3 Kunisports 4 1 10 6
4 Ultimate Móstoles 3 2 15 12
5 1K FC 3 2 16 15
6 Aniquiladores FC 3 2 15 15
7 XBUYER TEAM 3 2 11 12
8 El Barrio 2 3 13 10
9 Rayo de Barcelona 2 3 15 18
10 Los Troncos FC 2 2 17 22
11 PIO FC 0 5 9 16
12 Jijantes FC 0 5 11 19