Els seguidors del Hershey Bears, equip d'hoquei gel de la ciutat de Hershey, a l'estat de Pennsilvània (EUA), han protagonitzat una de les escenes més espectaculars de l'any durant un partit de l'American Hockey League. L'afició local ha inundat la pista d'ossets de peluix per una causa solidaria.

L'allau ha arribat tot just després que l'equip local marqués el primer gol contra el Hartford Wolfpacks (4-3). Tots els aficionats s'han posat dempeus i han començat a llençar els peluixos al centre de la pista provocant una pluja de ninots durant molts minuts.

Cada any, quan s'apropen les dates de Nadal l'equip del Hershey Bears organitza una jornada on demanen a tots els seus aficionats que assisteixin al pavelló on juga l'equip amb un osset de peluix. Amb aquesta acció el club pretén impulsar una iniciativa solidària per recaptar el màxim de joguines que sigui possible. El club després les dona a organitzacions no governamentals perquè ho reparteixin entre els infants de les famílies més desafavorides de l'estat.

Aquest any els aficionats han superat totes les previsions i el club ha arribat a recaptar més de 46.650 ossets batent el rècord mundial de llançament d'ossos de peluix a una pista.