Antoine Griezmann ha sorprès tots, a l'hora de mostrar el seu desig de sortir de l'Atlètic de Madrid a final de curs. Encara que està plenament concentrat en la temporada actual, on espera poder conquerir algun trofeu, no oculta que ha començat a pensar en marxar a una destinació exòtica per viure uns últims anys de carrera tranquils, allunyat de la pressió mediàtica que el persegueix a la capital d'Espanya.

I en aquest sentit, la Major League Soccer seria la destinació predilecta de 'El Petit Príncep'. Els diners que ofereixen a l'Aràbia Saudita són molt temptadors, però es mostra partidari de mudar-se a un altre país que li crida més l'atenció per la seva cultura. Té contracte en vigor fins a 2026, de manera que seria necessari negociar amb Enrique Cerezo per treure'l del Civitas Metropolitano, però l'ex del Barça i de la Reial Societat espera que no li posin problemes per sortir.

Com a mostra d'agraïment, confia que li obrin les portes i li permetin marxar on desitgi. Diego Pablo Simeone no vol interposar-se en els seus plans, i per si de cas, ha començat a pensar en la successió de l'astre de 32 anys. I el nom que més convencia el preparador argentí era el de Federico Chiesa, estrella de la Juventus de Torí, que desitja iniciar una nova aventura l'abans possible. No obstant això, el conjunt 'matalasser' no figura entre les seves opcions.

Prefereix provar sort en la Premier League, una competició que li crida molt més l'atenció. I això ha obligat l'Atleti a haver de pensar en alternatives. Per sort, han tardat poc temps a trobar un futbolista que també sembla agradar molt a 'El Cholo', i es tracta de Florian Wirtz, un dels talents més prometedors que podem trobar actualment en el panorama continental. De fet, també ha sonat per al Reial Madrid, el Manchester City o el Liverpool.

Milita en les files del Bayer Leverkusen, una de les sensacions en aquest començament de temporada, on és la gran estrella, i el cervell del combinat que dirigeix Xabi Alonso.

Wirtz no seria barat

L'Atleti s'ha interessat per la contractació de Wirtz, que als seus 20 anys està plenament consolidat en l'elit des de fa molt temps, ja que va debutar amb només 16. Però en el BayArena han avisat que no li deixaran sortir fàcilment, i demanaran uns 100 milions d'euros, com a mínim.

La possibilitat que ha quedat descartada per Simeone és donar una nova oportunitat a Joao Félix quan acabi la seva cessió en el Camp Nou.