La RFEF va pel millor camí per aconseguir arrabassar-li al Brasil una de les seves grans perles. I és que Enzo Alves, gran promesa del planter del Reial Madrid, ha estat convocat per José Lana, entrenador de la selecció espanyola sub 15, una trucada que ha estat acollida amb gran entusiasme pel jugador.

Es dona la casualitat que Enzo Alves no és cap altre que el fill de Marcelo Viera, excapità del Reial Madrid, el cognom del qual prové de la seva mare, Clarice Alves. Enzo va néixer a Madrid el 2009, però té la doble nacionalitat, per la qual cosa si volgués podria decantar-se pel Brasil, la selecció en la qual va triomfar el seu pare. De moment, Enzo ha acceptat anar convocat per Espanya, un primer pas, i molt important, de la RFEF.

El fill de Marcelo aposta per Espanya

Després de jugar al Santa Ana, Enzo Alves va entrar al planter del Madrid amb només 7 anys, per jugar en el Benjamí B del conjunt blanc, com a davanter centre. El seu creixement ha estat espectacular, fins al punt que en menys de 5 anys ja havia superat el centenar de gols amb el Reial Madrid. El seu excel·lent rendiment no ha passat desapercebut per al club blanc, que el mes de desembre passat va aconseguir que el davanter firmés el seu primer contracte. "El meu primer contracte amb el millor club del món. Molt feliç", va escriure el jugador a les seves xarxes socials.

El pla del Reial Madrid és blindar Enzo Alves, demostrant-li que compta amb ell. El vincle amb Marcelo és clau, ja que la situació ha empitjorat des que el defensa ja no està a Madrid, ja que Enzo està acostumat a tenir el seu pare a prop. De moment, Enzo és feliç al Madrid i després d'aconseguir el seu primer contracte ha vist com la Roja l'anomena per primera vegada.

Álvaro Rodríguez, més complicat

Més complicat sembla el cas d'Álvaro Rodríguez, una altra de les perles de la Fàbrica i que ja ha jugat, i marcat, amb el primer equip del Reial Madrid. El davanter, cridat a ser una estrella, ha estat temptat per Espanya perquè accepti defensar els colors de la Roja, encara que de moment sembla complicat que vagi a canviar la seva opinió de jugar amb l'Uruguai. "Álvaro Rodríguez ha dit en més d'una ocasió que s'assegui charrúa, per la qual cosa és complicat que jugui amb Espanya", ha afirmat recentment el seu representant.

Amb tot i això, fins que sigui possible, la RFEF no abaixarà els braços, ja que vol fer-lo veure el davanter que apostant per Espanya té més opcions de guanyar títols, a més que s'estalviaria tots els viatges transoceànics si arribat el moment participa en les eliminatòries per als Mundials de la CONMEBOL.