Aston Martin presenta el seu monoplaça per a aquesta temporada, l'AMR24, i Fernando Alonso reapareix abans del debut oficial de la temporada. El pilot asturià afronta la seva última temporada amb contracte amb l'escuderia britànica, però no deixa gens clar quin serà el seu futur més immediat. Alonso, de moment, s'aixeca de la taula de negociació amb Aston Martin i no es vol comprometre amb ningú.

Es presenta el nou Aston Martin

L'alegria per als fans de Fernando Alonso i Aston Martin és molt més gran de l'esperada. Si fa unes setmanes hi havia molt pessimisme amb el rendiment que podia oferir el monoplaça del pilot asturià, Dan Fallows, el director tècnic, ha afirmat durant la presentació que "hi ha canvis en tot el cotxe" i que aquestes variacions són per millorar enormement el rendiment sobre l'asfalt.

Unes molt bones sensacions, però que s'hauran de confirmar quan comenci la temporada de manera oficial. De moment, l'AMR24 genera molt bones sensacions, però hauran de ser Fernando Alonso i Lance Stroll els que provin si realment és una bona evolució.

Fernando Alonso ha de meditar el seu futur

I Fernando Alonso és qui ha centrat gran part de les mirades, ja que el pilot asturià ha deixat enlaire el seu futur a Aston Martin i també a la F1. "Aquesta és una decisió que he de prendre amb mi mateix, necessito pensar i estar compromès amb l'equip en el cas que estigui segur que he entès que els anys següents de la meva vida seran en un equip, dedicant-li el 100% del meu temps", ha deixat caure Alonso.

I ara mateix estan al 50% les opcions que continuï a la F1, tal com ell mateix diu. "Cada any que he començat a la F1 m'ho prenc com que pot ser l'última temporada. És clar que sí. Perquè no tinc contracte per a l'any que ve de moment i no sé què pot passar", conclou Alonso.

Però el que sí té clar Alonso és que si no corre a la Fórmula 1, aleshores passarà a una altra disciplina del món del motor. El pilot asturià sap que vol continuar lligat al món de l'automobilisme. I, en el cas que es vulgui quedar a la F1, "Aston Martin és la meva única prioritat". Tot i això, també ha deixat caure que "soc atractiu per a altres equips pel rendiment que van veure l'any passat i el meu compromís, i només hi ha 3 campions del món a la graella".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!