El partit anunciat per la Federació Basca de Futbol (FVF) pel pròxim 13 d'octubre, a San Mamés, entre les seleccions d'Euskadi i Argentina ha estat cancel·lat "de forma unilateral" per l'Associació de Futbol Argentí (AFA). En un comunicat, la FVF ha revelat que segueix "mantenint contactes amb els responsables d'aquesta decisió per tal de reprendre la situació".

"La Federació Basca de Futbol convocarà en breu una roda de premsa on el propi president explicarà amb detalls el desenvolupament de les gestions realitzades i els resultats definitius" conclou la nota. La FVF ja va assumir fa una setmana que seria difícil que l'amistós entre les dues seleccions es jugués i, de fet, van assegurar que la possibilitat que es disputés era d'un 40%.

Les mateixes fonts van aclarir que el problema que havia sorgit no era "de diners", però en qualsevol cas la FVF no va descartar que es busqués un substitut d'Argentina, que també podria ser una selecció sudamericana. Sobre aquest fet, l'ens va destacar que el fet que San Mamés sigui seu de la pròxima Eurocopa del 2020 anima molts equips a jugar a l'estadi bilbaí, inaugurat l'any 2013.