Joan Laporta ha presentat el seu gran plat fort de la campanya electoral: el programa esportiu. Ja fa anys que el Barça no és una referència i un rival imbatible i han sorgit altres equips de la Premier i de la Bundesliga que han demostrat ser superiors. Laporta vol tornar a "l'excel·lència" que es va aconseguir amb Pep Guardiola al capdavant i aquest dijous ha comentat algunes de les línies mestres.

El candidat d'Estimem el Barça no ha explicat en detall l'organigrama, però sí que ha revelat alguns dels noms que podrien formar part. Sergi Barjuan, Mateu Alemany, Víctor Valdés, Albert Benaiges i Xavi Llorens estaven presents a la presentació i hi ha alguns altres actius que també es podrien sumar. Carles Puyol és una de les grans incògnites, però des de la candidatura ja han comentat que els agradaria comptar amb l'excapità.

Joan Laporta Rafa Juste Budó Sergi Alcàzar

Laporta, Yuste i Budó durant la presentació / Sergi Alcàzar

Les paraules de tres exblaugrana

Laporta és l'únic dels tres candidats a la presidència que ja ha estat president del Barça. Sota el seu lideratge, van passar molts futbolistes icònics en la història de l'entitat i tres d'ells han volgut mullar-se i donar-li suport. Es tracta de Rafa Márquez, Deco i Samuel Eto'o.

 

Els tres exblaugrana han dedicat unes paraules a Laporta i inclús el camerunès ja li ha dit: "futur president del Barça". "Hola, futur president del Barça (riures a la sala). Hem de guanyar aquestes eleccions, tornar a donar-nos l'orgull que sempre hem tingut, tornar a donar-nos les victòries que sempre hem tingut, la il·lusió que sempre hem tingut com a barcelonistes. Des d'aquí Camerun, t'envio una abraçada forta i com et dic, mai a la nostra família es perd, només sabem guanyar. Estimem el Barça", ha dit Eto'o.

Márquez: "Hola, Joan. Espero que et trobis molt bé. Et vull desitjar tota la sort per aquestes eleccions. Sé que és un repte important per tu i per tot el teu grup. Però també sé que pel gran afecte i que per aquesta gran experiència que ja tens, portaràs de nou al Barça a donar-li aquesta estabilitat i grandesa que es mereix. T'envia una forta abraçada el teu amic Rafa Márquez i tots estimem el Barça".

Deco: "Hola, Jan. Et desitjo molta sort a les eleccions. Desitjo de veritat que guanyis les eleccions perquè sé de la teva capacitat per portar al Barça a les alegries que tots sabem i coneixem. Molta sort, una forta abraçada del teu amic Deco i estimem el Barça". 

Cop d'efecte també dels exfutbolistes que es posicionen amb la candidatura de Laporta. Cada vegada queda menys temps per sortir de dubtes sobre qui serà el guanyador.

 

Imatge principal: Deco envia unes paraules a Laporta / Sergi Alcàzar