La cinquena jornada de la Kings League ha introduït una nova carta que permet als presidents que hagin decidit assistir de manera presencial al Cupra Arena llançar un penal en qualsevol moment del partit. I com no podia ser de cap altra manera, en la jornada de la seva estrena, ha deixat grans moments. El primer d'ells, l'ha protagonitzat TheGrefg, que ha aprofitat aquesta nova carta per decidir el seu partit contra El Barrio. Per la seva part, Adri Contreras no ha pogut convertir el penal que li ha tocat llançar en el minut 33.

Els detalls de la pel·lícula de Gerard Romero

Però Gerard Romero, en el seu partit contra Porcinos, l'equip de Ibai Llanos, ha portat aquesta carta a un altre nivell. Durant la primera part, quan el seu equip manava en l'electrònic per un gol, Marc Carmona, l'entrenador de Jijantes, ha utilitzat la carta 'penal presidencial' per ampliar distàncies i acabar la primera part amb certa tranquil·litat. I la resposta de Gerard Romero, que en els instants previs a l'inici del partit ja havia recollit part dels focus de les càmeres en ensenyar els dos premis ESLAND que ha guanyat fa una setmana, ha estat de cinema.

El periodista català ha saltat al terreny de joc decidit a ajudar el seu equip i ho ha fet amb nota: gol pel mig i 2-0 al marcador. Ara bé, el moment més impactant no ha arribat durant el llançament del penal, sinó que ha ocorregut en els segons previs al xut. Romero li ha dedicat una haka a tot el Cupra Arena i als més de 500 mil espectadors que estaven seguint el partit un twitch. Un espectacle que no tornarà a repetir-se.

L'espectacle de Gerard Romero no acaba amb final feliç

Ara bé, encara que Gerard Romero ha complert amb la seva part anotant el seu penal, l'equip dirigit per Marc Carmona continua sense trobar la tecla de la victòria. I és que ni un 2-0 en la primera part ha estat suficient per emportar-se un partit que Porcinos, malgrat que Ibai Llanos no ha pogut convertir el seu penal, ha remuntat gràcies a un Hugo Fraile que ha estat l'autèntic líder del combinat dirigit per Juvenal Edjogo. El matx ha acabat amb una altra imatge icònica: la 'contra haka' que li ha dedicat Espinosa, autor de l'últim gol de Porcinos, a Gerard Romero.

Però si per alguna cosa estarà especialment dolgut Gerard Romero, és perquè encara no ha estat capaç de sumar cap victòria en les cinc jornades que portem de competició. Uns resultats que allunyen molt a Jijantes de complir el somni de ser un dels quatre equips classificats per a la 'final four' de la competició, que es disputarà el pròxim 26 de març al Camp Nou, davant de 90.000 persones.

El protagonisme de Gerard Romero va més enllà del terreny de joc

Però a més de tot el xou que ha succeït durant la cinquena jornada de la Kings League, Gerard Romero també va protagonitzar un altre gran moment durant la prèvia de la jornada. Concretament, va ser el divendres, unes hores abans de l'inici del Chup Chup Kings, quan, al costat d'Ibai Llanos, es va atrevir a telefonar en directe Ada Colau per preguntar-li si seria possible anunciar el nou fitxatge de Porcinos, l'equip d'Ibai, a un lloc emblemàtic de Barcelona. Una bogeria que en els pròxims dies podria convertir-se en realitat.