El Girona s'ha enfrontat al Fuenlabrada en la 27a jornada de la Lliga SmartBank. El conjunt català ha perdut l'oportunitat d'apropar-se a la zona de play-off d'ascens després d'empatar 1-1.

El Girona es posava per davant al marcador amb un gol matiner al minut 9 gràcies a un penal convertit per Stuani. El penal ha estat comès per Neka en una jugada de córner. Tot i l'avantatge al marcador des de l'inici del partit, el Girona no ha sabut jugar bé les seves cartes. El Fuenlabrada ha anat superant el conjunt de Francisco amb un joc que els ha permès tenir moltes ocasions, fins i tot alguna clara que ha hagut d'evitar Juan Carlos.

El Fuenlabrada empata el partit a la segona part

A la segona part el Girona ha sortit millor intentant sentenciar el partit. El conjunt gironí ha pressionat amunt i ha tingut diverses ocasions per marcar el segon. No sentenciar el partit ha sortit car al Girona que al minut 68 un contraatac no finalitzat de Yoel Bárcenas s'ha acabat convertint en l'empat del Fuenlabrada. L'equip madrileny ha empatat el partit amb un gol de Randy NTeka després d'una bona combinació amb Kante. Kante feia una passada al darrere que el francès finalitzava amb la cama esquerra. El xut ras i potent ha entrat a prop del pal esquerre de Juan Carlos que no ha pogut fer res per evitar el gol de l'empat. La defensa del Girona tampoc ha fet gaire per evitar el gol.

Després del gol de l'empat ambdós conjunts han intentat buscar el segon sense èxit. El partit ha finalitzat 1-1, on el Girona s'ha deixat 2 punts que l'haguessin deixat a només dos punts de les posicions d'ascens.

L'Espanyol aconsegueix només un punt a domicili

L'Espanyol s'ha vist les cares amb l'Sporting on els pericos s'han deixat dos punts a domicili que els situen a 4 punts del Mallorca, primer classificat. El conjunt de Vicente Moreno obria el marcador al minut 12 amb un gol d'Embarba gràcies a una gran passada de Melendo, que connectava amb Pedrosa, i aquest feia una passada enrere a Embarba per signar el primer gol del partit. Deu minuts després, al minut 22, l'Sporting, amb un xut llunyà molt ben col·locat de Djurdjevic, empatava el partit. Després del gol l'Espanyol va seguir pressionant a dalt per ampliar distàncies al marcador. En els últims minuts de la primera part, tornava a ficar l'Sporting un gol que finalment seria anul·lat per mans de Gaspar Campos, qui havia fet el gol des del segon pal.

El partit quedava per decidir a la segona part, on l'Espanyol tot i haver estat superior no ha aconseguit fer el segon gol per poder emportar-se la victòria. L'Espanyol va gaudir de moltes ocasions, però cap va acabar convertint-se en gol. L'Sporting en canvi només va aconseguir apropar-se a la porteria de Diego López en una jugada amb un xut de Djuka sense gaire perill. L'Espanyol va merèixer posar el segon gol al marcador, però finalment va marxar amb un punt de recompensa.

SABADELL ALBACETE SABADELL

El Sabadell en el partit davant l'Albacete / CE Sabadell

El Sabadell deixa escapar punts davant el cuer

El Sabadell, que va jugar divendres el seu partit davant l'Albacete, va empatar 0-0 després que Edgar Hernández enviés al travesser un penal en l'últim minut. El Sabadell va perdre una oportunitat d'or en la seva lluita per la permanència davant l'últim classificat.

Imatge principal: Sergi Darder en el partit contra el Sporting