L'Espanyol ha sumat una nova derrota davant l'Osasuna i cada cop veu més complicat acabar aquesta temporada a Primera Divisió. El descens ja planeja seriosament sobre l'equip perico i l'aficionat no s'ho està prenent gens bé. Quan el partit ha acabat, Twitter ha estat el pelegrinatge de frustració dels seguidors de l'Espanyol i han deixat anar allà tota la seva fúria.

El centre dels atacs dels aficionats ha anat, en gran part, dirigida cap als capitans pericos. Molts seguidors consideren que l'esforç dels capitans no es corresponen amb la imatge i els valors que representen l'Espanyol, i així ho han fet saber:

Els que sí que se salven dels atacs pericos són els nous fitxatges de l'equip, que consideren que sí que s'estan sacrificant suficient per l'equip i estan donant millor imatge que la resta dels jugadors. 

Com en cada greu crisi que viu un equip, el cap més fàcil de tallar és el de l'entrenador, i aquest cop no ha estat diferent. Ja hi ha veus que demanen que Luis García, exjugador de l'Espanyol, sigui el futur entrenador:

Aquesta és una petita mostra de tweets d'un hashtag que ha estat trending topic després d'acabar el partit. El millor que té ara mateix l'Espanyol és el seu aficionat, però al pas que va, ni això li quedarà.