Amb permís dels 12 nous temes d'AC/DC que avui han vist la llum després de la publicació del nou àlbum del mític grup australià de hard rock, la cançó del dia a les xarxes socials és el Yes sir, I can boogie, un tema del grup espanyol Baccara que va arrasar a les llistes d'èxits de l'any 1977, fins al punt d'arribar al número 1 als Estats Units, el Regne Unit, l'Argentina o Holanda.

I tot gràcies a la viral celebració dels jugadors de la selecció d'Escòcia, que després d'imposar-se a Sèrbia en una dramàtica tanda de penals van aconseguir classificar-se per a una Eurocopa de futbol 25 anys després.

El ball que va arrasar a tot Escòcia

Què fan 23 jugadors escocesos cantant i ballant amb bogeria una cançó de dues noies de La Rioja que es va fer famoses 20 abans que ells naixessin? La història és molt curiosa i cal buscar-la a la ciutat d'Aberdeen. El 2015, Andrew Considine, un dels jugadors emblema de l'Aberdeen FC, que acumula més de 500 partits amb la samarreta dels Dons, va gravar juntament amb uns companys un vídeo en el qual cantava i ballava el Yes sir, I can boogie de Baccara com a part del seu comiat de solter.

El vídeo es va fer molt popular a tot Escòcia, fins al punt de ser utilitzat en ocasions com a càntic a les celebracions. I ahir, és clar, la consecució d'un bitllet per a la pròxima Eurocopa, on es viurà un històric Anglaterra-Escòcia a Wembley, bé pagava la pena.