Johnny Cardoso ha estat sense cap tipus de dubte una de les sorpreses més agradables en la present temporada del Betis, malgrat que va arribar al gener, i sent un complet desconegut. La directiva va encertar en la seva incorporació, i la inversió que van realitzar ja ha començat a quedar totalment justificada, ja que des del primer moment ha demostrat tenir un nivell espectacular, i s'ha guanyat per complet la confiança de Manuel Pellegrini, que el considera intocable.

Ha superat Marc Roca, Sergi Altimira o William Carvalho en la baralla per la titularitat, i s'ha convertit en el millor soci possible per a Guido Rodríguez, que no seguirà, i marxarà gratis el 30 de juny. I l'internacional amb la selecció dels Estats Units, encara que també té el passaport brasiler i italià, és un altre candidat a deixar el Benito Villamarín, després que molts clubs importants s'hagin fixat en el seu fitxatge.

Guido Rodríguez Real Betis / Foto: Europa Press - Joaquín Corchero
Guido Rodríguez/ Foto: Europa Press

Només ha necessitat uns quants mesos en La Liga EA Sports per cridar l'atenció de diversos conjunts top d'Europa, que poden realitzar una ofensiva per deixar 'L'Enginyer' sense una de les seves peces clau. Ha enamorat tots i la seva adaptació a Sevilla no podria haver estat més ràpida, i el millor de tot és que tan sols té 22 anys, de manera que disposa d'un marge de millora espectacular, i una progressió que no té sostre.

Com és lògic, a Heliòpolis no volen desprendre's de Cardoso tan aviat, però poc podran fer en cas que arribi una bona oferta. Al seu contracte hi ha una clàusula de rescissió de 80 milions d'euros, però s'ha filtrat que estarien disposats a iniciar les negociacions amb qualsevol entitat que ofereixi 30 'quilos', si bé el 20% d'aquesta quantitat seria per al seu antic club, l'Internacional de Porto Alegre, que el va vendre per sis milions als verd-i-blancs.

Johnny Cardoso

A Johnny no li faltaran anomenades durant el pròxim període de transferències, i el seu agent ha estat en contacte amb quatre combinats que la pròxima campanya disputaran la Champions League.

Barça i Atlètic de Madrid, entre els admiradors de Cardoso

De moment, els quatre admiradors que han mostrat un interès més ferm per Cardoso són l'Atlètic de Madrid, el Barça, el RB Leipzig i el Borussia Dortmund.

No obstant això, també és necessari esmentar a l'AC Milan, a la Juventus de Torí o al Tottenham Hotspur, que no perdran de vista a la nova estrella del Betis.