El Sevilla espera poder emprendre una profunda reestructuració de la plantilla per a la pròxima temporada. Després d'un any dolent per als interessos andalusos, l'arribada de Quique Sánchez Flores, gràcies a una segona volta espectacular a LaLiga EA Sports, ha permès als del Sánchez Pizjuán sortir dels llocs de descens i, fins i tot, apuntar les seves mires cap a Europa. No obstant això, des de la direcció de l'entitat saben que han de prendre un canvi de rumb.

Ja són diversos anys coquetejant amb les posicions de cua de la classificació al Sevilla i és que els problemes interns de la institució sevillista semblen afectar en el terreny de joc. Sigui com fos, el projecte actual està caducat, i seran molts els futbolistes que seran convidats a sortir el pròxim estiu, per afavorir l'arribada de cares noves i emprendre aquesta profunda renovació d'una plantilla acomodada.

Quique Sánchez Flores Sevilla / Foto: Europa Press
Quique Sánchez Flores dirigint el Sevilla / Foto: Europa Press

La primera venda del Sevilla

El primer pas a donar des de la direcció esportiva és la resolució del contracte del tècnic madrileny. I és que, malgrat els grans resultats obtinguts per Quique Sánchez Flores, sembla clar que Victor Orta i Pepe Castro no volen que l'entrenador continuï vinculat al seu equip. La situació a la banqueta del Sevilla és complicada, perquè hi ha una clàusula al contracte del míster de Madrid que estipula que si queden en la desena posició, el seu contracte es renovarà automàticament.

El cas és que Quique ho té a l'abast i això pot suposar un problema per al Sevilla, perquè no es compta amb l'entrenador i un comiat comprometria la possibilitat d'emprendre les arribades que s'esperen en el Sánchez Pizjuán. Sigui com fos, també es contemplen diverses sortides d'alguns dels jugadors del club, que, amb Quique, o no, no compten per al projecte de l'any que ve, i un d'ells està cedit en l'Anderlecht.

Thomas Delaney celebra dinamarca quart eurocopa efe
Thomas Delaney celebrant una victòria amb Dinamarca / Foto: EFE

Thomas Delaney se n'anirà del Sevilla

És en l'únic que semblen coincidir Quique i Victor Orta, en la venda de Thomas Delaney. El centrecampista ha rendit a un bon nivell a Bèlgica i en l'Anderlecht ha convençut perquè continuï formant part de la plantilla. Segons ha informat fichajes.net, ambdós equips ja haurien assolit un acord per a la venda definitiva del futbolista danès, en una operació que es tancaria entorn dels 1,5 milions d'euros, un preu molt menor del qual va pagar el Sevilla per Delaney (5 'quilos').