Nou contratemps per a Víctor Font. El precandidat a les eleccions del Barça havia anunciat aquest dimecres al matí la seva estructura esportiva en què figuraven Xavi Hernández i Jordi Cruyff com els pilars i Cruyff s'acaba de desmarcar amb un breu comunicat a les xarxes socials.

Compromís amb el Shenzhen FC

"M'agradaria aclarir que estic centrat en el meu compromís amb el Shenzhen FC i al marge del procés electoral a la presidència del Barça", ha escrit Jordi Cruyff. En aquests moments, el fill de Johan és l'entrenador d'aquest club xinès que pertany a la Superlliga de la Xina.

Per la seva part, Font ha presentat Jordi Cruyff com el director esportiu del Barça en el cas que guanyin les eleccions el pròxim 24 de gener i que per sobre hi hauria Xavi Hernández, com a general manager. Coordinant tota aquesta estructura estaria el Juli López, com a director general d'esports.

Victor Font Juli Lopez @sialfutur

Font durant la presentació / @sialfutur

El precandidat de Sí al futur també ha dit que Tito Blanco serà el secretari tècnic i que Joan Vilà i Albert Benaiges seran els directors del futbol base.

També cal dir que Xavi es va desmarcar de la campanya electoral a can Barça, de la mateixa manera que Cruyff, i va dir que mantindria el seu compromís amb l'Al-Sadd fins al 2022.

"Soc un actiu del Barça i no vull ser proactiu de cap candidat", va assegurar el de Terrassa en una entrevista a El Periódico. Per tant, Font pot dir que té a Xavi i Cruyff, però els dos no es posicionen amb ningú de moment.

Per la seva part, Joan Laporta no ha volgut donar noms en l'acte d'aquest dimecres a la tarda en què ha presentat la seva proposta per a l'afició del Barça. En ella destaca la proposta que els socis puguin escollir les equipacions mitjançant un referèndum telemàtic i l'expresident ha presentat una modificació dels mandats de sis a cinc anys.

 

Imatge principal: Jordi Cruyff en una imatge d'arxiu / EFE