Un nou problema per al Reial Madrid. I aquesta vegada és dels grossos. Després de perdre el Clàssic i d'arribar a l'aturada de seleccions ple de dubtes, ara es confirma una de les pitjors notícies esperades: Eden Hazard segueix amb els problemes físics i haurà de ser operat.

Hazard serà operat

No entrava en cap dels pronòstics que hi hagués un contratemps amb el futbolista belga. Només calia esperar al proper estiu per posar-lo a la venda i deixar espai a nous futbolistes, però sembla que ara el Reial Madrid s'haurà de quedar sí o sí amb Hazard.

Eden Hazard Real Madrid EuropaPress

Eden Hazard dient 'no' durant un partit del Reial Madrid / EuropaPress

El club blanc ha informat aquesta tarda de divendres que "el nostre jugador Eden Hazard serà intervingut en els propers dies per a la retirada de la placa d'osteosíntesi al seu peroné dret". Per tant, això vol dir que es quedarà fora dels terrenys de joc les properes setmanes, però encara no es coneixerà exactament el temps de baixa fins que se li realitzi la intervenció.

Hazard ja va ser operat al 2017 d'una fractura al peroné, fent-li una osteosíntesi mitjançant una placa per unir el trencament ossi. Al març del 2020 va tornar a passar pel quiròfan per una altra fissura al peroné. I l'any passat va voler operar-se, tal com ho farà ara, però no hi va haver acord amb el Reial Madrid.

Eden Hazard Real Madrid EuropaPress

Eden Hazard durant un partit del Reial Madrid / EuropaPress

Es redueixen les opcions de vendre Hazard

Ara Hazard sí passarà per la sala d'operacions i això provocarà un nou maldecap per al Reial Madrid. Sembla que si ja no tenia ofertes per marxar el proper estiu, ara encara tindrà menys opcions de rebre'n. Hazard, a més, vol quedar-se a Madrid.

I això pot generar algun problema important per al Reial Madrid, ja que si realment vol fitxar Kylian Mbappé, Erling Haaland i alguna altra estrella, la marxa de Hazard era clau per fer forat tant per la massa salarial com en les posicions d'atac de la plantilla. I ara està més a prop de quedar-se que mai.

Hazard Mbappé Mundial Rússia 2018 Efe

Eden Hazard davant de Kylian Mbappé / EFE

Al Reial Madrid li ha aparegut un nou problema de difícil solució. Si l'operació va bé i el belga torna a recuperar el seu millor nivell en el tram final de temporada, no es descarta res. Però fins ara, ja amb les molèsties presents, només ha disputat 880 minuts en 22 partits de l'actual campanya. El que sí és clar és que el fitxatge de Hazard pel Reial Madrid, que va costar prop de 160 milions d'euros, ha estat un dels grans fracassos dels últims anys.

 

Imatge principal: Eden Hazard cridant després de rebre una falta / EuropaPress