El Reial Madrid i Eden Hazard estan destinats a arribar a un acord. Després de comprovar el pèssim nivell físic del jugador, el club necessita donar-li sortida, ja que la seva suculenta fitxa dificulta l'arribada de cracs del nivell de Mbappé o Haaland. Hazard, per la seva part, no es pot permetre cap altra temporada en l'ostracisme, ja que la pròxima temporada es disputa el Mundial de Qatar el 2022 i el belga necessita arribar en plena forma per ajudar la seva selecció a lluitar pel campionat.

Tal com assegura Deportes Cuatro, Florentino Pérez ja ha decidit assumir la responsabilitat de negociar personalment la sortida de Hazard, que a poc a poc se n'ha anat adonant que el seu pas pel Reial Madrid, desastrós, ha d'acabar aquest mateix estiu.

Florentí Perez telefono EuropaPress

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Hazard, un fiasco monumental

El gran objectiu del Reial Madrid seria el de traspassar a Hazard, per recuperar parteix de la inversió que es va dur a terme fa dos anys i mig, però amb el pas del temps el club s'ha adonat que difícilment cap entitat no acceptarà pagar un traspàs per un futbolista amb un salari enorme que hi ha jugada poquíssim últimament. Algun club s'ha interessat a Hazard a cost zero, com el Newcastle, però el Reial Madrid no pensa donar-li la carta de llibertat al belga, que encara té mercat a Anglaterra.

Tots els camins, doncs, porten a una cessió. El club de destí assumiria la fitxa del futbolista, però el Reial Madrid es quedaria amb els seus drets, amb l'objectiu de traspassar-lo el 2023 si Hazard compleix i recupera una bona versió. En aquest cas, de fet, el club blanc ni tan sols descartaria recuperar-lo, encara que de moment el pessimisme és la nota dominant.

Eden Hazard Reial Madrid Europa Press

Eden Hazard, jugador del Reial Madrid / Europa Press

El Chelsea, principal candidat

A falta de veure si arriben més ofertes, el club que sembla més pròxim a fer-se amb la cessió de Hazard és el Chelsea, el club en el qual el belga es va convertir en un dels millors jugadors del món. El belga va deixar molt bones sensacions a Londres, per la qual cosa el conjunt blue l'acolliria amb els braços oberts, i més si la seva arribada anés a cost.

No s'ha d'oblidar que el Chelsea és a les portes de canviar de propietari, després que Roman Abramovich hagi anunciat que el posa a la venda per la guerra entre Rússia i Ucraïna. L'interès del Chelsea, doncs, podria variar, encara que de moment en el Reial Madrid creuen que continua sent l'opció més viable, sense descartar que en les pròximes setmanes altres clubs puguin afegir-se a la llista de pretendents.

 

Imatge principal: Eden Hazard no seguirà al Reial Madrid la pròxima temporada / Europa Press