Ousmane Dembélé va ser un dels protagonistes del passat duel de quarts de final que va enfrontar al Barça i al PSG en el Parc dels Prínceps. Uns mesos més tard de la seva controvertida sortida del club blaugrana, l'extrem francès es va retrobar amb el seu exequip en un partit de màxima tensió, que va acabar amb una prestigiosa victòria per als homes de Xavi Hernández (2-3). Ara bé, Dembéle va ser un dels jugadors més destacats de l'equip parisenc, arribant a anotar el primer gol del seu partit amb un potent xut impossible d'aturar per a Marc Ter Stegen.

🔴 Barça - PSG, DIRECTE | Segueix el minut a minut del partit de la Champions League

La polèmica celebració d'Ousmane Dembélé

I després d'aquesta espectacular diana, es va desencadenar la polèmica: Ousmane Dembélé va oblidar tots els anys que va estar a Barcelona i va decidir celebrar el gol de la forma més efusiva possible, juntament amb els aficionats del Paris Saint-Germain. Un gest que gran part de l'afició culer no va entendre i que va generar fins i tot desavinences amb alguns futbolistes del Barça, que podrien considerar fora de lloc aquesta celebració. I és que poques vegades es va veure el jugador gal tan entregat com ahir al Camp Nou.

Ousmane Dembélé envia la pilota al pal durant el PSG - Barça / Foto: EFE

Malgrat això, Ousmane Dembélé, fent gala de la seva ja habitual irregularitat, també va protagonitzar diverses accions negatives, que podrien acabar costant-li l'eliminació al seu equip. La més clara d'elles va succeir minuts més tard del segon gol del PSG, anotat per Vitinha. El '10' del conjunt parisenc va rebre una pilota dins de l'àrea completament sol, però va enviar el xut al pal esquerre de la porteria de Ter Stegen. I instants més tard d'aquest error, Pedri va fregar la vareta per assistir a Raphinha i igualar el duel.

Tot es decidirà a Montjuïc, on s'espera un ambient hostil per a Dembélé

És a dir, res no ha canviat al món d'Ousmane Dembélé: una de freda i una de calenta, tal com succeïa al Barça. Ara, després d'aquest resultat avantatjós per al Barça, l'eliminatòria es decidirà a Montjuïc, on s'espera un ple fins a la bandera i un ambient hostil per a Dembélé. L'extrem gal es retrobarà amb la seva exafició, que, sense cap dubte, el rebrà amb xiulets, sense perdonar-li l'eufòrica celebració del partit d'anada.

Barça celebració gol PSG / Foto: EFE
El Barça celebra un gol contra el PSG / Foto: EFE

Pel que fa al tema l'esportiu, s'espera un altre partit molt igualat. El Barça, això sí, no podrà comptar amb Sergi Roberto i Andreas Christensen, que hauran de complir sanció després de veure la groga al Parc dels Prínceps. Així i tot, Xavi Hernández té jugadors de sobra per reformular el seu centre del camp i no perdre la solidesa defensiva. A més, el factor de jugar a casa pot marcar moltes diferències, tal com va succeir en l'eliminatòria de vuitens de final, contra el Nàpols, quan van aconseguir un contundent 3-1 en el qual van mostrar molta superioritat.