Contundent com mai. Dani Senabre esclata contra el Barça en tots els sentits després de l'eliminació a l'Europa League contra l'Eintracht de Frankfurt. Una derrota molt dolorosa pel futbol, pel resultat, però també per l'ambient que es va viure a les grades del Camp Nou.

Més enllà del resultat, el periodista ha volgut explicar què va viure: "Vaig anar al Camp nou i vag passar vergonya. Vergonya total i absoluta, i no només futbolística, del resultat i de l'eliminació". A més, es reafirma dient que "per primera vegada a la meva vida criden més els de fora que els de dins". I fent una ràpida comparació, amb els milers de samarretes blanques presents, Senabre assegura que "semblava el Santiago Bernabéu".

També explica que "és problemàtic i pervers el sistema que té muntat el club", ja que "està incentivant el seient lliure... trinco-trinco". I encara sobre el tema de l'afició rival, Senabre diu que "no criminalitzaria els alemanys ni els seguidors del Barça que es venen l'entrada, sinó que és culpa del sistema".

I és que "el Barça va perdre perquè no va saber igualar la motivació, la intensitat i el físic de l'Eintracht de Frankfurt". I sense crear perill, no hi ha res a fer. Ni que en els minuts finals hagués una mínima esperança de remuntada. Però parlant de les solucions, Senabre ha estat molt i molt clar: "El proper que em digui sobre si el Barça ha de fitxar Haaland, Lewandowski, Salah... li fotré una bufa que riu-te'n de Will Smith i Chris Rock. Va quedar demostrat que el Barça necessita fitxar una defensa sencera. Tota. Nova. Se'ls ha de gastar tots (diners) en laterals i centrals".