Aquest dissabte una decisió arbitral ha tornat a ser la protagonista d'un partit de futbol. Aquest cop al partit que enfrontava Sèrbia amb Portugal en la fase de classificació per al Mundial de 2022. Un clar gol de Cristiano Ronaldo al minut 94 que no va pujar al marcador va indignar al capità portuguès.

Sèrbia i Portugal van jugar aquest cap de setmana el segon partit corresponent a la fase de grups del Mundial. La primera part va ser favorable a l'equip lusità que va marxar al descans per davant al marcador gràcies a un doblet de Diogo Jota. En començar la segona part un gol de Mitrovic al 46' retallava distàncies per a Sèrbia, que empataria 15 minuts més tard el partit amb un gol de Kostic.

Amb el partit en taules i al temps afegit, tot va poder canviar. Milenkovic va veure una targeta vermella directa després de cometre una falta a Danilo que va deixar l'equip serbi amb un jugador menys. Quan l'enfrontament arribava al final, un gol de Cristiano Ronaldo en l'última jugada que no va ser considerat per l'àrbitre va revolucionar l'equip portuguès. En una dolenta sortida del porter Serbi, Cristiano va fer el 2-3, però l'àrbitre no va concedir el gol en considerar que la pilota no havia entrat.

cristiano ronaldo portugal polèmica

Cristiano es va indignar amb la decisió arbitral, ja que com mostren les imatges la pilota va traspassar la línia de la porteria almenys un pam abans que Mitrovic refuses la pilota, però ni l'àrbitre ni l'assistent ho van considerar així. A més, la falta de VAR a les eliminatòries del Mundial no va permetre revisar la polèmica jugada. El capità portuguès es va mostrar molt indignat amb la decisió arbitral i va acabar tirant el braçalet a terra abans d'abandonar el terreny de joc. La jugada de l'exdavanter del Madrid no ha estat l'única polèmica arbitral del cap de setmana.

Indignació a la premsa portuguesa

Ronaldo no va ser l'únic en mostrar la seva indignació i avui les portades esportives de Portugal han mostrat el seu malestar amb la polèmica jugada. El diari portuguès  A Bola ha obert la seva portada amb 'Sem Vargonha' com a titular, criticant l'absència de videoarbitratge

portada a bola var Portada del diari 'A Bola' després de la polèmica del partit Portugal-Sèrbia / A Bola

portada record var portugal

Portada del diari 'Record' després de la polèmica del partit Portugal-Sèrbia / Record

El partit va finalitzar amb un empat a 2 al marcador i ambdós conjunts queden empatats amb 4 punts a la classificació en primer i segon lloc. El gol de Cristiano hauria deixat l'equip líder del grup.

Imatge principal: Cristiano Ronaldo reclamant la polèmica decisió arbitral al partit de Portugal davant Sèrbia / EFE