Un hat-trick de Cristiano Ronaldo ha donat la victòria a Portugal contra Suïssa (3-1). Un triomf que suposa la classificació del combinat lusità per a la final de la Nations League.

Portugal ha iniciat amb bon futbol i demostrant a l'afició que volien la primera final de la competició europea. I l'estadi Do Dragão de Porto ha tingut recompensa. I tot gràcies a Cristiano, acompanyat del jove João Fèlix, del migcampista Bruno Fernandes i de l'extrem Bernardo Silva.

El primer dels tres gols de CR7 ha estat al minut 24. I ha estat una diana clàssica de l'estrella portuguesa: xut potent i l'efecte de la pilota enganya el porter. Un gol que suposava l'alegria desfermada dels portuguesos, que posaven la directa cap a la final.

Però això no va ser tot perquè ja a la segona meitat, concretament al minut 52, després d'un possible penal a l'àrea de Portugal i un altre a la de Suïssa, s'ha hagut de recórrer al VAR. I el videorbitratge li ha donat l'oportunitat d'empatar als suïssos, que no han fallat. Ricardo Rodríguez ha posat l'empat al marcador.

I quan tothom ja pensava en la pròrroga, en els minuts 87 i 89 Cristiano Ronaldo ha sentenciat amb dos gols més. Els portuguesos passen a la final de la Nations League que es disputarà el proper dissabte, que jugaran contra el vencedor del duel que aquest dijous disputaran Holanda i Anglaterra.