Cristiano Ronaldo està sent protagonista sobre els camps de futbol, però també ho està sent fora d'ell. Si fa uns dies va voler arribar a un pacte amb Hisenda per evitar la presó, ara el presumpte frau fiscal de 14,7 milions d'euros se li complica encara més. Tal com explica El Mundo, els tres testimonis de la defensa que havia citat el portuguès han donat la raó a l'informe de l'Agència Tributària i confirmen el frau de Cristiano.

Els testimonis del portuguès són tres funcionaris de l'Oficina Nacional de Fiscalitat Internacional (ONFI) que han comparegut aquest passat divendres al jutjat de Pozuelo de Alarcón per declarar. I precisament han assegurat que Cristiano va cometre quatre delictes fiscals que ascendeixen a la ja sabuda xifra de 14,7 milions d'euros. A partir d'aquí el futbolista del Reial Madrid s'enfrontaria al més que probable judici oral, per la qual cosa hauria d'anar a declarar davant del jutge.

L'últim intent del portuguès se li ha tornat en la seva contra. La Cadena SER explica que durant la compareixença dels tres perits han assegurat que la versió explicada pel futbolista és "la més absurda que han vist mai". Unes paraules que es referien a la defensa de Ronaldo quan va assegurar que aquests desorbitats béns dels drets d'imatge fossin avaluats com a "capital mobiliari". La informació de la SER ambé afegeix que ara el portuguès només li queda negociar amb Hisenda o enfrontar-se a una petició de presó que podria ser superior a deu anys.