Prèvia del partit Barça-Juventus de la Champions League i torn per veure parlar un futbolista. Després del seu retorn al club blaugrana, ha estat Philippe Coutinho qui ha hagut de donar la cara davant de la irregular i complicada situació de l'equip.

Les excuses de Coutinho

Coutinho s'ha dedicat a posar excuses i a donar arguments pel decebedor rendiment a la Lliga: "Estem en un procés de renovació... ha canviat l'entrenador i peces importants de l'equip". Però això no és tot i afegeix que "s'ha de tenir paciència i els que som aquí farem tot el possible perquè les coses funcionin el més ràpid possible".

Del Barça que va deixar fa dos anys i el que s'ha trobat ara, el brasiler explica que "hi ha moltes coses noves". I revela que la fórmula per millorar que utilitzen és que "internament parlem molt".

Sobre la seva situació personal especifica que "sé que el rendiment no ha estat el que tots esperàvem". Però que ara "em sento més fort" i "soc el primer a exigir-me".

De la Juve i de Messi

Ja posant el focus en el partit contra la Juventus, Coutinho recorda que "tenim l'objectiu de classificar-nos primers i tenim l'objectiu de guanyar". I referma la seva postura afegint que "si venim d'una derrota, tenim més ganes de tornar al camp i demostrar la nostra força". També reconeix que "després d'una derrota sempre hi ha frustració, però veig l'equip amb moltes ganes de canviar això".

I per acabar, també ha parlat sobre el possible retrobament el proper any de Leo Messi, company al Barça, i Neymar Jr, company a la selecció del Brasil: "No sé què passarà el proper any, només puc parlar del nostre moment, de mi. És clar que un vol jugar sempre amb els millors i aquí pensem el mateix".

 

Imatge principal: Coutinho durant una acció del partit d'aquesta temporada entre el Barça i el Reial Madrid / EuropaPress