El futbol és moltes vegades injust, però ara la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) vol aplicar justícia. Si de primeres no es tenia previst proclamar campió el Barça femení en el cas (més que probable) de donar-se per acabada la temporada per culpa del coronavirus, ara sembla que les coses han canviat per complet.

Segons informa la SER, Luis Rubiales, president de la RFEF, té en ment una proposta de donar per acabada la competició i atorgar-li el títol a les blaugrana. I la conclusió és senzilla: el Barça era líder de la Primera Iberdrola amb nou punts de marge respecte les segones, l'Atlètic de Madrid.

La proposta encara és paper mullat i s'acabarà confirmant o no la propera setmana, quan hi hagi la reunió per decidir què passa amb la competició. El Barça, el campió, i l'Atlètic, segon, serien els dos equips amb plaça Champions.

Alexia Barca Huelva @fcbfemeni

FC Barcelona

I l'altra notícia positiva seria que no hi haurien descensos, cosa que beneficiaria l'Espanyol, el cuer i pitjor equip de la categoria amb diferència aquesta temporada. El que sí que hi hauria, segons aquesta mateixa proposta, serien ascensos dels dos líders dels grups de Segona Divisió: el Santa Teresa i l'Eibar. La Primera Iberdrola l'any vinent passaria de 16 a 18 equips.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.