Els capitans de les seccions professionals del Barça tenen clar que s'hauran d'abaixar el sou per tal que el club pugui afrontar econòmicament la crisi generada pel coronavirus. 

Aquest dissabte, Ante Tomic ha enviat un missatge a través de les xarxes on deixava clar que acceptava les condicions que l'entitat blaugrana havia proposat a l'equip de bàsquet en relació a la rebaixa de salaris –s'apunta que serà del 70%– mentre duri l'estat d'alarma pel Covid-19.

Més tard, Víctor Tomàs, capità de l'equip d'handbol, Sergio Lozano, del de futbol sala, i Aitor Egurrola, del d'hoquei patins; també s'han mullat de manera unànime: en temps difícils, toca donar suport al club.

El més lúcid i contundent de tots ells ha estat Tomás, un jugador que mai es mossega la llengua. El capità de l'equip d'handbol ha afirmat que la directiva no l'ha pressionat per acceptar la rebaixa del sou, fet que, segons diverses informacions, havia succeït a la secció de bàsquet.

La resposta general i coordinada dels equips del Palau Blaugrana contrasta amb el silenci de la plantilla de futbol, que encara no s'ha pronunciat de manera oficial en relació a la seva postura.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat