El Barça femení ha rebut el retorn del públic a l'Estadi Johan Cruyff de la millor manera. Les de Lluís Cortés han superat les segones classificades, el Llevant, sense problemes amb un contundent 7-1 i han tornat a demostrar que les culers en aquesta Primera Iberdrola no tenen rival.

El Barça goleja des de l'inici

Quan el públic encara estava arribant a l'estadi, el Barça ja havia obert el marcador. Les culers n'han tingut prou amb quatre minuts per posar l'1-0 al marcador de la mà de Marta Torrejón. El Llevant, tot i el gol matiner, no ha abaixat els braços, però cada cop que el Barça s'apropava a porteria era una ocasió clara per a les de Lluís Cortés. Al minut 20, un gran xut de Vicky Losada sola davant la portera ha suposat el segon gol blaugrana.

Vint minuts després que comencés el partit el Llevant encara no havia aconseguit crear cap ocasió clara de gol, fet que ha passat factura al conjunt valencià. Tot i el bon treball en defensa, no crear joc en atac ha fet que les de Maria Pry no tinguessin opcions d'igualar el resultat al marcador en cap moment del partit. Només una jugada individual d'Esther ha aconseguit crear perill per part del Llevant. La davantera granota ha aconseguit entrar a l'àrea culer, superant diverses rivals, però finalment la jugada ha acabat en res en no trobar cap companya. Al minut 30, un gol de Mariona Caldentey ha estat el tercer i les jugadores han marxat al vestidor amb el partit gairebé sentenciat.

Barca femenino Levante TUIT

Golejada amb gol de l'honor del Llevant

Si el Llevant confiava en la segona part, un gol de Melanie al minut 50 ha fet tocar de peus a terra al conjunt granota. Un Barça molt superior i amo de la possessió durant tot el partit, ha fet que els gols arribessin sense gaires complicacions cada cop que les blaugrana s'apropaven a l'àrea rival. Al minut 60, una combinació a prop de la porteria contrària entre Alèxia Putellas i Bruna ha estat el cinquè blaugrana. Bruna ha aconseguit fer aquest diumenge el seu primer gol amb el primer equip del Barça al Johan Cruyff.

Tot i la gran diferència al marcador, el Llevant ha seguit lluitant i ha tingut els seus millors minuts del partit després del cinquè gol. Les jugadores de Maria Pry han aconseguit prendre la possessió de la pilota tot i que les ocasions de cara a porteria han continuat sense arribar. L'efectivitat de les culers ha estat letal, i les blaugrana han convertit un xut d'Aitana al 81 en el sisè gol del Barça. Poc després un xut d'Esther des de la frontal de l'àrea que s'ha estavellat al travesser ha estat la primera gran ocasió del Llevant. La davantera granota ha estat l'única que ha creat una mica de perill a la porteria culer.

Quan el partit ja estava vist per sentència, un gol de Jennifer Hermoso al 86 ha fet pujar el 7-0 al marcador. I passat el minut 90, Redondo ha fet el gol de l'honor per al Llevant, el primer per al conjunt valencià. Els més de 900 espectadors que han assistit aquest diumenge al Johan Cruyff han pogut gaudir d'un gran espectacle de les jugadores de Lluís Cortés davant d'un Llevant que no ha estat capaç de plantar-li cara.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant un dels gols contra el Llevant / FC Barcelona