No hi ha setmana que passi que no es generi un nou embolic dins del Barça. Si a principis d'aquest mes es va entregar definitivament l'informe de l'auditoria del BarçaGate, realitzada per PriceWaterhouseCoopers (PwC), en el qual no es veu clar el fraccionament dels contractes, ara el club amaga els resultats.

El Barça defensava que seria transparent i que facilitaria l'auditoria a qualsevol soci que ho demanés, però Jose Maria Bartomeu i la seva directiva no actuen en conseqüència. Tal com ha avançat la SER i ha confirmat ElNacional.cat, Víctor Font, candidat a les properes eleccions del Barça, va sol·licitar veure l'auditoria però la resposta del club ha estat negativa.

Victor Font 2 vot electronic Bernat Aguilar

Víctor Font presentant la campanya del vot electrònic

El soci i precandidat va rebre en el dia d'ahir la notificació que no podien accedir als detalls de l'informe sobre l'escàndol de les xarxes socials. El club, per tant, no és transparent i amaga l'auditoria.

Víctor Font, però, no acaba aquí la seva intenció de veure els papers i en els propers dies tornarà a reclamar el club l'accés complet a l'auditoria. També perquè el mateix Font és una de les persones contra qui difamaven els comptes a les xarxes socials.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat