El Barça perd el primer punt de la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala per un escandalós 6-2. Els madrilenys de l'Inter Movistar han aconseguit una gran victòria tot i un resultat final massa gran pel que s'ha vist sobre el terreny de joc. La falta de definició blaugrana i la qualitat de l'Inter han marcat les diferències al tram final del partit.

L'equip de Marc Carmona ha xutat 43 vegades per 38 dels madrilenys. Les dades reflecteixen la igualtat de l'enfrontament. I així ha estat durant els primers 35 minuts. Els últims minuts han estat els del canvi total.

El Barça remunta

Els madrilenys de l'Inter s'han avançat i el Barça ha respost amb un golàs de Lozano. A la segona part els blaugrana han marcat el segon i han posat la por al cos als aficionats madrilenys aplegats a la pista de l'Inter.

El Barça, però, tot el que havia fet per aconseguir la remuntada, ho ha deixat anar els últims minuts. Abans de la gran desfeta en els minuts finals, els madrilenys han aconseguit marcar l'empat. El partit semblava propici per anar a la pròrroga, però un gol i el 3-2 a favor de l'Inter ha tret de polleguera els blaugrana.

Han encaixat malament el gol, han posat porter-jugador i el Barça ha acabat caient a la gola del llop. Un, dos i fins a tres gols ha aconseguit l'Inter Movistar amb la porteria buida a causa del porter-jugador de l'equip blaugrana. Molt mals últims minuts del Barça i final apoteòsic per als madrilenys

Primer assalt perdut

El segon partit de la Final de la LNFS serà el dissabte a les 13h. El Barça ha començat perdent, però encara està tot obert. La Final a cinc partits és molt llarga.