El Barça Lassa és el nou campió de la Copa d'Espanya després de derrotar El Pozo en la final per 1-2 amb els gols de Ferrao i Marcenio. Els blaugrana sumen la seva quarta Copa i igualen en el palmarès als murcians en la 30ª edició del torneig celebrat a València.

El Barça no ha fallat en la final

El Barça Lassa era conscient que els seus companys del futbol i del bàsquet havien fet els deures i ells no volien ser menys. El Barça de Valverde fa una setmana que ha eliminat el Madrid de la Copa del Rei i els ha sentenciat a la Lliga i el Barça de Pesic va guanyar la Copa del Rei contra el Madrid en una final èpica i els van tornar a alliçonar aquest divendres a l’Eurolliga.

El matx ha començat vibrant i des del primer minut Miguelín ja ha mostrat la seva qualitat amb petits detalls sobre la pista. El jugador d’El Pozo ha estat l’home que generava més perill i els murcians tenien la iniciativa en els primers minuts fins que Ferrao ha dit prou. El pivot brasiler del Barça ja avisat amb un travesser i aquesta acció ha fet igualar les forces.

El Pozo estava pressionant a camp complet, el que ha obligat el Barça haver d’enviar pilotes llargues al pivot i mirar de buscar les paral·leles. Amb elegància i criteri han tret l’esfèric els blaugrana i els murcians es refugiaven enrere. Els d’Andreu Plaza estaven millor i eren superiors al rival i aquest fet feia que les ocasions de perill no es deixessin de generar.

Ferrao Barca Lassa El Pozo @FCBfutbolsala

FC Barcelona

Travesser de Joselito i pal de Santana, semblava que la pilota no volia entrar fins que quan restaven set minuts de la primera part, Ferrao ha obert la llauna. El brasiler ha robat la pilota, s’ha anat d’un, ha anat buscant l’espai, ha xutat i ha perforat la xarxa. El Barça s’ha avançat al marcador, però encara quedava un món.

Els blaugrana, molt superiors

El Pozo no ha abaixat els braços en cap moment, però no trobaven la manera de contrarestar els atacs dels catalans. Juanjo ha realitzat una aturada vital just abans del descans i ha permès que els blaugrana marxessin als vestuaris amb la victòria momentània.

lozano barça pozo copa @FCBfutsal

En la represa, El Pozo ha tornat al terreny de joc amb dinamisme i amb la intenció d’empatar el xoc. Els d’Andreu Plaza han sortit adormits i els murcians han aprofitat el moment de feblesa per igualar el matx. Però Juanjo estava en un estat de forma espectacular i només una meravella podia fer que el marcador tornés a les taules.

I efectivament, golàs de Pito per tota l’escaire. A partir d’aquí, el Barça Lassa s’ha animat i ha fet que tornés a controlar el matx. Més iniciativa per part dels blaugrana que buscaven la victòria amb més ganes que els murcians. I quan restaven 10 minuts, gol de Marcenio. Els catalans es tornaven a avançar al marcador. 1-2 que ha servit de resultat final, el Barça no es cansa de ser campió.