El Barça hauria contractat l'empresa I3 Ventures per desprestigiar jugadors de la plantilla, exjugadors, candidats a la presidència i també personalitats polítiques com Carles Puigdemont, Quim Torra o Oriol Junqueras, segons ha informat la Cadena SER. I tota aquesta activitat hauria tingut un cost al voltant d'un milió d'euros.

Sis factures inferiors a 200.000 euros

Segons detalla la SER, el cost d'aquesta empresa estaria dividida en sis factures diferents perquè fossin abonades per diferents departaments del club català. D'aquesta manera, en ser imports inferiors a 200.000 euros no han de passar per la comissió delegada i per tots els directius.

El Barça ha confirmat la contractació d'aquests serveis, però no es fa responsable dels continguts dels missatges, sempre segons les informacions abans citades.

L'entitat, presidida per Bartomeu, ha defensat que l'encàrrec a aquesta empresa és per emetre missatges positius. No obstant això, algunes fonts del club han assegurat que no els agrada les connotacions d'algunes publicacions.

Resum: L'escàndol del Barça amb I3 Ventures