El Barça de futbol sala es complica la vida. L'equip d'Andreu Plaza se situa 2-1 en l'eliminatòria pel títol de Lliga contra El Pozo després de caure a la tanda de penals (3-3; 4-3) en el partit que ha tingut lloc aquest dissabte a Múrcia. Si no volen que el títol s'escapi, aquest dilluns (17:00h) els blaugrana hauran de guanyar a la pista del seu rival.

Primera part blaugrana

Tot i que El Pozo ha acabat guanyant el partit, l'amo i senyor de la primera part ha estat el Barça. Els d'Andreu Plaza s'han situat 0-2 abans del descans gràcies als gols de Léo Santana i Ferrao, autor de 36 gols en aquesta Lliga.

Huracà murcià

A la segona part, però, les coses han canviat radicalment. El Pozo ha retallat distàncies gràcies a Álex, un dels protagonistes del partit. Un minut després, però, Esquerdinha ha tornat a situar el Barça amb 2 gols d'avantatge gràcies a una gran transició col·lectiva.

I quan semblava que els blaugrana tenien el partit controlat, tragèdia. Andresito ha tornat a marcar pels murcians i, pocs minuts després, Sergio Lozano ha estat expulsat per doble groga. Posteriorment, El Pozo ha aprofitat la superioritat numèrica forçant un penal que Álex no ha desaprofitat.

Santana, d'heroi a antiheroi

Amb 3-3 al marcador, Joselito ha perdonat una ocasió claríssima per donar la victòria al Barça a la pròrroga i el seu equip ho pagat car.

A la tanda de penals, Léo Santana -autor del primer gol del partit- ha fallat el quart llançament, atorgant així la victòria a El Pozo. Dilluns vinent, primer match-ball pels murcians. Si el Barça guanya, però, la final de Lliga es resoldrà dissabte que ve al Palau.