El Barça i l'Atlètic de Madrid troben una solució al cas d'Antoine Griezmann. El futbolista francès va tornar al club matalasser ara fa poc més d'un any en uns últims minuts de mercat de fitxatges d'estiu d'infart. Va ser en forma de cessió, per a dues temporades, i en el qual hi havia una clàusula de compra obligatòria si completava una sèrie de condicions. I després d'un inici de curs en el qual l'Atlètic ha volgut fer un pols al Barça, ara arriba el tan esperat acord.

Acord que resol el futur de Griezmann

Griezmann serà jugador de l'Atlètic a tots els efectes després d'uns quants mesos de negociacions entre els dos clubs. I tal com ha avançat Relevo, el Barça i l'Atlètic de Madrid ja han arribat a un acord, que es farà oficial en els propers dies, en el qual el davanter francès tornarà a ser matalasser.

euforico Griezmann celebra besando escudo / Foto: Europa Press
Antoine Griezmann celebrant un gol amb l'Atlètic de Madrid / Foto: Europa Press

La cessió de Griezmann era per a dues temporades, però tenia una clàusula determinant: si Griezmann jugava més de 30 minuts en el 50% dels partits, l'Atlètic havia de pagar 40 milions per comprar-lo al finalitzar la cessió; si no els jugava, Griezmann havia de tornar al Camp Nou.

Una situació que ni els uns podien pagar el traspàs per les dificultats econòmiques, ni els altres es podran permetre el sou de Griezmann en el cas que tornés. I hi podria haver aparegut un conflicte que hagués acabat als tribunals. Per tant, tant el Barça com l'Atlètic de Madrid estaven condemnats a entendre's. I els presidents Joan Laporta i Enrique Cerezo ja respiren tranquils.

Joan Laporta Enrique Cerezo Barca Atletico Madrid EFE
Enrique Cerezo i Joan Laporta parlant / Foto: EFE

20 milions d'euros per al Barça

L'acord encara no està firmat, però fonts properes a la negociació han confirmat en les últimes hores que estan a punt de tancar tots els serrells. I la solució a la desesperada serà el fitxatge de Griezmann per l'Atlètic a canvi de 20 milions d'euros i 2 milions més en bonus.

A més, a banda de suposar un ingrés per al Barça, a l'Atlètic de Madrid li encaixa perquè Griezmann firmarà un nou contracte de llarga durada i rebaixarà el seu salari a 7 milions per temporada. Tot i que al club blaugrana podria haver cobrat el doble, ara es garanteix uns bons ingressos i acaba amb la incertesa.

Griezmann Eivissa Barça EFE
Antoine Griezmann celebrant un gol amb el Barça / Foto: EFE

Ara Diego Pablo Simeone, un dels grans interessats en aquest acord, podrà disposar de Griezmann per a tots els partits i podrà fer-lo jugar com a titular sense cap problema de fons. I segur que el mateix davanter francès també podrà millorar el seu rendiment i convertir-se en un jugador imprescindible en aquest tram final d'any i just abans que arribi el Mundial del Qatar.