L'Atlètic de Madrid segueix amb el mateix 'modus operandi' per no haver d'exercir l'opció de compra de 45 milions d'euros que van acordar amb el Barça per Antoine Griezmann. Una clàusula que seria obligatòria en cas que disputés 45 minuts en el 50% dels partits en els quals estigui disponible, així que per estalviar-se aquest pagament, l'estratègia de Diego Pablo Simeone consisteix en deixar-lo a la banqueta, i que entri a partir del minut 60.

Així ha estat en tots els partits oficials d'aquesta temporada, i tot fa indicar que així continuarà sent en els propers mesos. Perquè el seu rendiment tampoc no ha convençut prou com per fer una inversió tan elevada, malgrat que va ser l'heroi en el partit contra el Porto, marcant el gol de la victòria en el temps de descompte. Els 'matalassers' desitgen estalviar-se aquests diners, doncs la seva situació econòmica no és la millor, i el salari que percep el francès també és molt elevat.

Joan Laporta i Mateu Alemany confiaven a poder desfer-se de 'el Petit Príncep', i que es quedés a la capital d'Espanya. No obstant això, veient que el més probable és que torni al Camp Nou quan finalitzi la campanya, estan obligats a dissenyar un nou pla. I serà Xavi Hernández qui decideixi, ja que en cas que així ho desitgi, no està descartat que es quedi a la plantilla, i tingui una nova oportunitat per triomfar i demostrar el seu talent.

Xavi Hernández seriós aplaudint / Foto: Europa Press
Xavi Hernández/ Foto: Europa Press

Tanmateix, tots els mitjans coincideixen a assenyalar que això no succeirà. El Barça ja té un important 'overbooking' en l'atac, amb estrelles del nivell de Robert Lewandowski, Ousmane Dembélé, Ferrán Torres, Ansumane Fati o Raphinha, i per tant no hi ha espai per a Griezmann. Prefereixen aconseguir una important quantitat de diners amb la seva sortida, i també reduir la massa salarial. I si l'Atlético no se'l queda, buscaran un altre comprador.

Perquè confien que encara hi hagi equips interessats en la seva contractació, doncs no s'ha d'oblidar que, fins fa poc temps, era considerat com un dels millors futbolistes del planeta.

El Mundial de Qatar, clau per al futur de Griezmann

Si 'el Cholo' decideix no retenir a Griezmann en el Metropolità, Laporta tindrà la missió d'aconseguir que un altre equip pagui els prop de 40 'quilos' que pretenen ingressar per l'ex de la Reial Societat, i per a això té moltes esperances posades en el Mundial de Qatar.

Tret de sorpresa majúscula, Didier Deschamps el convocarà, i no només això, sinó que li donarà un rol molt protagonista, ja que el considera peça clau.

En cas de fer un bon paper, podria revaloritzar-se molt, i cridar l'atenció de diversos equips. El Barça resa perquè això passi.