El procés i la catalanofòbia han tret el cap –també– al duel que aquest dimecres ha enfrontat Atlètic de Madrid i Reial Madrid al Calderón. Després que la setmana passada l'estadi Santiago Bernabéu va exhibir un mosaic on es llegia “Digueu-me què se sent. Lisboa-Milan”, en referència a les dues finals de la Champions en què el Reial Madrid ha vençut l'Atlètic, avui ha aparegut a la grada del Frente Atlético una pancarta amb el lema: “Una empresa catalanista per al tifo madridista”.

Aquesta segona pancarta fa referència al fet que l'anomenada Associació de Socis del Reial Madrid va denunciar en la seva web que una empresa catalana, Base3, domiciliada a Barberà del Vallès i amb delegació a Madrid, havia fet els tifos que ha exhibit els darrers anys la grada d’animació del Bernabéu. Aquella denúncia s'emmarcava en les picabaralles internes entre l'afició blanca i tenia com a objectiu acusar la grada d’animació de “no ser exemplar”.

Va ser la mateixa empresa qui es va encarregar de publicitar l’any passat els treballs que fa per al Reial Madrid a través de la seva web. No obstant això, arran la denúncia dels socis va retirar la informació que havia penjat a la xarxa.

Aquest dimecres, però, ha tornat a sortir a la llum i ha provocat sorpresa a Twitter.