El mercat de fitxatges de l'Atlètic de Madrid ha estat de pocs moviments. Sobretot en l'apartat d'entrades, ja que només han arribat Javi Galán, Çağlar Söyüncü i César Azpilicueta, sumant un total de cinc milions d'euros invertits, que han anat destinats a l'exlateral esquerre del Celta de Biga. Els altres dos fitxatges han arribat gratis. Malgrat això, el Cholo Simeone havia demanat amb insistència el fitxatge d'un migcampista, però la secretaria tècnica matalassera no ha estat capaç de satisfer les necessitats del seu tècnic.

L'Atlètic de Madrid mira al PSG...

Per aquesta raó, l'Atlètic de Madrid, malgrat que tan sols ha passat una setmana des del final del mercat de fitxatges estival, ja ha de tenir la mirada posada a la finestra hivernal, que s'obrirà al gener. Durant aquest mes, sobretot si l'equip aconsegueix mantenir-se en la lluita pel títol de Lliga i classificar-se per als vuitens de final de la Champions League, l'àrea esportiva blanc-i-vermella haurà d'intentar tancar la incorporació d'un migcampista de forma urgent.

Fabian Ruiz jugant un partit amb el PSG / Foto: Europa Press
Fabián Ruiz, jugant un partit amb el PSG / Foto: Europa Press

I en aquest sentit, hi ha dos noms que podrien ser una gran solució per a Diego Pablo Simeone. Es tracta de Carlos Soler i Fabián Ruiz, dos futbolistes que coneixen a la perfecció la Lliga espanyola i que no entren en els plans de Luis Enrique al Paris Saint-Germain. En els primers partits oficials de la temporada que ha jugat l'equip francès, el tècnic asturià ha apostat per un mig del camp format per Ugarte, Zaire-Emery i Vitinha, que semblen inamovibles.

... però les operacions seran complicades

Això ha deixat en un rol secundari tant a Soler com a Fabián, que des que han arribat al PSG no han acabat de tenir la importància que esperaven abans dels seus fitxatges. Així doncs, l'Atlètic de Madrid podria interessar-se en aquests dos futbolistes, que serien un reforç important per sumar talent i gol. Malgrat això, el Paris Saint-Germain no posarà gens fàcil la sortida d'aquests dos jugadors, ja que la seva plantilla ara mateix és molt curta.

Carlos Soler PSG / Foto: Europa Press
Carlos Soler, abans de fer un pas durant un partit del PSG / Foto: Europa Press

Més encara després de la marxa de Marco Verratti, que ha emprès una nova aventura a Qatar. I és que després d'aquesta sortida sembla difícil que el PSG accepti desprendre's de dos interiors més al gener. Més possible seria a l'estiu, on podrien tornar a reforçar-se amb altres jugadors que supleixin els dos espanyols. Així doncs, el que cada clar és que l'Atlètic de Madrid haurà de fer un gran esforç a l'estiu per tancar la incorporació d'un migcampista que s'adapti a allò que sol·licita Simeone per al seu equip.