L'anunci del fitxatge de Lewis Hamilton per Ferrari per a 2025 afecta directament la figura de Carlos Sainz, però en quedar un seient orfe a Mercedes, ràpidament s'ha especulat amb què Toto WolfTeam Principal de l'escuderia alemanya, podria pensar en Fernando Alonso per substituir amb una estrella una altra estrella com ho és Hamilton.

No obstant això, no només s'ha parlat d'Alonso per continuar la seva carrera a Mercedes, sinó que algunes fonts com, per exemple, el periodista de Fórmula 1 Carlos Miquel, han assenyalat que Red Bull seria l'única oferta que convenceria al pilot espanyol per deixar Aston Martin a finals d'aquesta temporada.

Fernando Alonso serio / Foto: Europa Press - Xavi Bonilla
Fernando Alonso, abans d'un Gran Premi amb Aston Martin / Foto: Europa Press - Xavi Bonilla

Fernando Alonso serà un dels noms de 2024

Sense anar més lluny, Antonio Lobato, comentarista de la F1 DAZN, va informar en paraules per a El Partidazo de COPE que la decisió de futur de Fernando "dependrà molt de com funcioni l'Aston Martin durant aquesta temporada", però no negava que "Fernando Alonso estarà obligat a parlar amb Mercedes" ara que Wolff necessita relleu per a Hamilton.

Per aquesta raó, el nom de Fernando Alonso serà protagonista d'aquest 2024. En el millor dels casos, l'asturià donarà molt a parlar per les prestacions de l'AMR24 sobre l'asfalt, però, sense dubte, el seu nom estarà constantment en boca de tothom el pàdoc per un futur que, en vista de les paraules de Lobato, apunta a resoldre's en els darrers mesos de l'any.

Fernando Alonso box / Foto: Europa Press - Florent Gooden
Fernando Alonso, sortint del box d'Aston Martin durant el cap de setmana de Zandvoort / Foto: Europa Press - Florent Gooden

Aston Martin, pendent

I mentre que la figura de Fernando Alonso és vinculada amb els seients que ocuparan durant aquesta temporada Checo Pérez i Lewis Hamilton, a Aston Martin hi ha certa preocupació pel que fa a la decisió de futur de la seva estrella. Tant Red Bull com Mercedes, almenys a jutjar pel que s'ha vist fins a la data, són superiors a l'escuderia britànica, però, encara que Fernando Alonso acabi decidint renovar amb Lawrence Stroll, Antonio Lobato ja va revelar que a l'empresari canadenc "ara li costarà més diners renovar a Fernando Alonso". Mentrestant, el pilot espanyol ja fa les primeres voltes de la temporada a Jerez a sobre d'un Aston Martin que llueix verd i sense patrocinadors. El pròxim dilluns 12 de febrer, l'equip revelarà l'aparença definitiva de l'AMR24.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!