Hi ha molt pocs jugadors que hagin pogut compartir vestidor amb Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Els dos astres han competit i segueixen fent-ho per ser els millors i han protagonitzat grans combats sobre el terreny de joc. Els companys d'equip els han ajudat en els seus èxits i un que ha pogut conèixer els dos és Arthur Melo.

"És difícil quedar-se amb un, però trio Cristiano"

L'expresident Josep Maria Bartomeu va utilitzar el brasiler per fer un canvi de cromos amb Miralem Pjanic i Arthur va canviar Barcelona per Torí. Ara, ha fet una entrevista amb el canal Desimpedidos de YouTube per parlar sobre les diferències entre Messi i Cristiano.

"És difícil quedar-se amb un. En un partit, un marca cinc gols i l'altre també. Ambdós són bons líders. Però trio a Cristiano, que estem jugant junts", ha destacat Arthur.

messi arthur barça efe

Messi i Arthur celebren un gol / EFE

L'ex de Gremio ha detallat que cadascú té la seva manera de demostrar lideratge. "El Leo ho manifesta amb gestos, encara que no ho sembli. Molta gent no ho pensa, però al camp demostra que mana quan rep la pilota, aquesta set per marcar, amb les ganes de guanyar. Això es nota", ha comentat.

"Quan agafa la pilota també vol marcar"

Per la seva part, "Cristiano s'expressa més que Messi, amb els braços, les paraules... Quan agafa la pilota també vol marcar. En el vestidor participa molt i es porta bé amb tothom. Però potser per l'idioma és més fàcil".

Cristiano Ronaldo EFE

Cristiano durant un partit / EFE

No és la primera vegada que Arthur parla del portuguès i és que anteriorment va dir que el davanter "mai retrocedeix si hi ha una necessitat d'ajudar a un company i sempre posa una determinació feroç". "Entrena com un animal, no coneix de descansos i t'anima a donar el millor de tu. També em va dir què menjar, no deixa res a l'atzar", ha afegit.

En clau blaugrana, Messi ha estat expulsat per primera vegada amb el Barça després de donar un cop a Villalibre a la final de la Supercopa d'Espanya. L'Athletic es va acabar imposant i torna a agreujar la crisi al Camp Nou.

Econòmicament hi haurà multa per l'expulsió de Messi, però ara el Comitè de Competició ha de decidir quants partits estarà fora. Depèn de l'article que li apliquin, l'argentí podria no participar amb el Barça entre 1 i 12 partits.

 

Imatge principal: Arthur i Cristiano celebren un gol / @arthurmelo