Ángel Nieto ha mort aquesta tarda a l'edat de 70 anys després de no superar les lesions que li va provocar el xoc amb un turisme quan circulava amb el seu quad per la carretera de Santa Gertrudis, pel centre d'Eivissa. 

L'expilot només havia recorregut 50 metres quan va sortir volant per culpa de l'impacte. La Guàrdia Civil va informar de la presència del seu casc en el lloc de l'accident. La conductora del turisme, una dona alemanya, va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia i va declarar que no va poder fer res per canviar la trajectòria i evitar el quad. 

L'evolució de Nieto, després de l'accident que va produir-li ferides al cap, era favorable dins la gravetat i, fins i tot, s'havien fet les primeres passes per despertar-lo del coma induït.

L'estat de salut de l'expliot havia empitjorat en les últimes hores després de patir un edema cerebral massiu. El seu pronòstic era greu i els serveis mèdics de la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, on estava ingressat des del passat 26 de juliol, van decidir sotmetre'l de matinada una operació d'urgència per retirar-li un os del crani i evitar lesions cerebrals. 

Els familiars de Nieto, la majoria presents a la clínica, eren conscients del seu delicat estat. "La situació del meu pare és molt greu. La veritat és que estàvem tots molt esperançats i ha canviat bastant la situació", declarava avui el seu fill Gelete Nieto, abans de conèixer la tràgica notícia.