El Reial Madrid s'estira els cabells en confirmar-se que és, gairebé segur, el pitjor fitxatge de la història del club. Eden Hazard, que va aterrar al Santiago Bernabéu a l'estiu de 2019 a canvi de 116 milions d'euros, ho feia per omplir el buit que va deixar la sortida de Cristiano Ronaldo i heretava el dorsal '7' que va deixar orfe l'astre portuguès. 

No obstant això, les seves fluixes prestacions i, sobretot, les lesions que l'han esborrat del mapa, han acabat per condemnar-lo a la més absoluta suplència. I és que ara, amb el Clàssic de Copa del Rei en girant la cantonada, crida l'atenció la nefasta estadística de Hazard que concreta la quantitat de minuts que l'extrem ha disputat en els Reial Madrid - Barça: 0.

Eden Hazard con el Real Madrid / Foto: Europa Press
Eden Hazard, durant un partit de la darrera temporada entre el Reial Madrid i el Granada / Foto: Europa Press

Eden Hazard seguirà sense debutar

Certament, les alineacions segueixen sent una incògnita, però el que no sembla ser cap secret és que Eden Hazard seguirà sense debutar en un Clàssic. L'extrem belga no disputa un partit oficial amb el Reial Madrid des del darrer 3 de gener davant el modest Cacereño. Aleshores, també en eliminatòria de Copa del Rei, Hazard va deixar el terreny de joc al minut 68 i, un minut després, va ser Rodrygo Goes qui va marcar l'únic gol del partit.

Tornant el present, el jugador de 32 anys torna a estar disponible per a Carlo Ancelotti després de diverses lesions en les darreres setmanes. Amb tot, ni trobant-se al 100% de les seves capacitats, el tècnic de Reggiolo comptaria amb ell. De fet, és més probable que gaudeixi de minuts el jove Álvaro Rodríguez que el belga. Així doncs, Hazard seguirà sense debutar contra el Barça.

Eden Hazard Real Madrid Almeria / Foto: Europa Press
Eden Hazard, durant un partit entre el Reial Madrid i l'Almeria / Foto: Europa Press

A mesos del seu adeu definitiu

Hazard, que el dia del seu fitxatge rubricava un contracte fins a l'estiu de 2024, està a poc més d'un any de quedar com a agent lliure. Florentino Pérez seria partidari de deixar caducar la seva vinculació amb el club, però en vista que el seu salari és el més elevat de l'actual plantilla amb un total de 16 milions d'euros anuals, es contempla rescindir-li-ho aquest mateix estiu.

D'aquesta manera, a banda de desempallegar-se d'un problema, el Reial Madrid estalviaria una bona quantitat en concepte salarial per tal d'acollir el fitxatge de Jude Bellingham i el seu salari que apunta a enfilar-se als 12 milions anuals. D'aquesta manera, s'espera que el Reial Madrid torni a ser protagonista durant aquest mercat de fitxatges estival després que ho fos durant l'estiu anterior amb la milionària venda de Casemiro i les arribades d'Antonio Rüdiger i d'Aurélien Tchouaméni.