Al selecte grup de millors jugadors històrics nigerians, a banda de Jay-Jay Okocha, John Obi Mikel ocupa bona part del reconeixement. L'exfutbolista del Chelsea, retirat des del darrer mes de setembre a l'edat de 35 anys, va concedir una entrevista a Dubai Eye en què, entre altres coses, va analitzar algunes de les anècdotes durant els 6 anys que va romandre a Londres.

Entre elles, a banda de recordar la duresa i fredor de José Mourinho com a tècnic — doncs ha arribat a reconèixer que va arribar a fer plorar Mohamed Salah — ha parlat d'Eden Hazard. Aleshores, el davanter belga era una jove estrella incipient que va començar a erigir-se en el millor futbolista de la Premier League, però Obi Mikel ha analitzat que "podria haver estat millor futbolista si hi hagués posat més afany."

John Obi Mikel Nigeria / Foto: Europa Press
John Obi Mikel, durant un partit al Mundial de Rússia amb la selecció de Nigèria / Foto: Europa Press

Obi Mikel: "Hazard és el futbolista més gandul que he vist en la meva vida"

Obi Mikel ha parlat de com era de brillant a Stamford Bridge l'actual extrem del Reial Madrid, però ho ha fet matisant que era poc professional: "La nit abans d'un partit, després del sopar, s'asseia durant 20 minuts, mitja hora, menjant arròs amb llet. Li agrada el seu menjar”.

Entre rialles i ironies, la llegenda nigeriana també va destacar que  "Hazard és el futbolista més gandul que he vist en la meva vida, però després arribava el dia del partit i guanyaria el premi a l'MVP". Sigui com sigui, i encara que John Obi Mikel hagi volgut fer referència a l'inexhaurible talent del futbolista de 31 anys, està donant la raó a les informacions que l'etiqueten de poc professional i, sobretot, refermant aquells que l'acusen de gandul

En aquest sentit, una de les fonts que arremet contra la seva figura és el portal web okdiario.com. L'esmentada font no només parla de les diferents lesions que han afectat el davanter, sinó de la seva mala relació amb Carlo Ancelotti que, concretament, titlla de "guerra freda".

Carlo Ancelotti Eden Hazard Real Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti, saludant Eden Hazard després de substituir-lo durant un partit del Reial Madrid / Foto: EFE

Eden Hazard, un problema des que va arribar al Reial Madrid

El '7' merengue, des que aterrés al Santiago Bernabéu a l'estiu de 2019, no ha deixat de ser un problema per al club. No només va firmar a condició de rebre el salari més alt de la plantilla, sinó que el seu rendiment va caure en picat i, amb ell, la seva cotització al mercat. Avui, sense cap mena d'ofertes competitives per sortir del Reial Madrid, Hazard segueix arrossegant el sou de 16 milions d'euros anuals. Per aquesta raó, Florentino Pérez vol trobar-li destinació aquest mateix estiu, tot i que sigui obrint-li la porta de franc.