L'eliminació del Manchester City de Pep Guardiola als vuitens de la Champions va desfermar les crítiques contra l'equip anglès i, sobretot, contra l'entrenador català. Els crítics van aprofitar el moment més baix de Guardiola des que va mudar-se a Manchester per intentar resoldre comptes pendents del passat. Aquest és el cas del periodista Tomás Roncero. El redactor en cap de la secció del Reial Madrid al diari AS va tuitejar després del Mònaco 3-1 Manchester City que Guardiola és un "loser coach" (entrenador perdedor, en anglès).

El tuit de Roncero, periodista amb més de 750.000 seguidors, es va convertir ràpidament en viral, fins al punt que el pilot català de Moto GP Aleix Espargaró no va poder evitar respondre'l. Espargaró, amant del futbol i seguidor del Barça, va qualificar de "trist" que el periodista esportiu tingui tanta repercussió a Twitter, fent referència de manera irònica als seus "sòlids arguments".

És la primera vegada que Pep Guardiola cau als vuitens de final de la Lliga de Campions. En les set edicions anteriors (quatre amb el Barça i tres amb el Bayern de Munic), el tècnic de Santpedor sempre havia arribat a les semifinals.