Nasser Al-Khelaïfi ha passat a l'acció per intentar retenir Kylian Mbappé a la desesperada. En el Paris Saint-Germain ja no saben què més fer per convèncer la seva gran figura perquè es quedi, i rebutgi les ofertes que li puguin arribar. Perquè a diferència del que va succeir el 2022, aquesta vegada sembla tenir pràcticament decidit que farà les maletes. I en les seves últimes declaracions s'ha encarregat de deixar obertes les portes a un comiat.

Però en el Parc dels Prínceps no es rendiran tan fàcilment, i continuaran lluitant fins al final. Fins que no tingui res firmat amb un altre equip, pressionaran el davanter de 25 anys perquè es quedi en el projecte de Luis Enrique. I evidentment, utilitzaran tot el seu potencial econòmic per proposar-li un sou que no puguin igualar la resta d'equips interessats en comptar amb els seus serveis. Perquè li milloraran el salari que percep ara mateix.

Kylian Mbappé

Encara que ja sigui el futbolista més ben pagat d'Europa, i amb molta diferència, els campions de la Ligue1 estan disposats a augmentar els emoluments de l'ex de l'AS Mònaco. I per si això no fos suficient, també li prometen ascendir el primer equip al seu germà Ethan, nascut l'any 2006, i que recentment va poder debutar de la mà de 'Lucho'. Però aquí no acaba la cosa, i també tenen un as sota la màniga que esperen que serveixi per seduir 'Donatello'.

I és que Al-Khelaïfi està disposat a canviar l'organigrama tot el que sigui necessari per acontentar Mbappé. I fins i tot, pot acceptar la destitució de l'entrenador asturià, que no sembla haver convençut Kylian per la seva forta personalitat, i pels pobres resultats que han obtingut. Això pot fer que sigui cessat, per deixar el seu càrrec a Zinedine Zidane, l'ídol de la infantesa de l'internacional gal, i que mai no ha ocultat que li encantaria treballar amb ell.

Zinédine Zidane, en una roda de premsa / Foto: Europa Press
Zinédine Zidane/ Foto: Europa Press

És l'última bala a la recambra que li queda al PSG perquè el campió del Mundial de Rússia es decanti per seguir, i rebutjar el Reial Madrid, al Liverpool, a l'Arsenal, al Chelsea o al Manchester United.

El 14 de febrer, data límit d'Al-Khelaïfi

Tanmateix, el PSG no està disposat a esperar eternament Mbappé, i demana que solucioni aviat el seu futur. Més concretament, la data límit que Al-Khelaïfi ha assenyalat al calendari és el 14 de febrer, quan començaran les eliminatòries de vuitens de final de la Champions League.

No volen que tot s'allargui fins al maig, com va passar fa un parell d'anys.